Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yöresel Lezzetler Festivali Novada’da başlıyor

KÜLTÜR 14.03.2017 - 18:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2941+ kez okundu.
 

Yöresel Lezzetler Festivali Novada’da başlıyor

Türkiye’nin her bölgesinden özel tatlarla Yöresel Lezzetler Festivali 15-26 Mart tarihleri arasında Novada Outlet Söke’de gerçekleşiyor.

AYDIN- Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyifi yaşatan Novada Outlet Söke, 15-26 Mart tarihleri arasında Türkiye’nin her bölgesinden gelecek yöresel lezzetler festivaline ev sahipliği yapıyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla bir araya getiren Novada Outlet Söke, Gaziantep, Trabzon, Malatya, Siirt, İzmit, Isparta, Antakya, Muğla, Şanlıurfa ve daha birçok şehrin kendine has lezzeti, dokusu ve kültürünün yer aldığı Yöresel Lezzetler Festivali’ni bölge halkıyla buluşturacak. Festivalde, Türkiye’nin özel tatları Novada’nın renkli ortamında üreticiden tüketiciye direkt olarak sunulacak. Bölgenin ilk açık hava konseptli outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan ve her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke; tarihi dokuların, lezzetlerin ve eğlencenin keyfine varmak için herkesi festivali deneyimlemek için alışveriş merkezine davet ediyor.
Türkiye’nin her bölgesinden özel tatlarla Yöresel Lezzetler Festivali 15-26 Mart tarihleri arasında Novada Outlet Söke’de gerçekleşiyor.

AYDIN- Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyifi yaşatan Novada Outlet Söke, 15-26 Mart tarihleri arasında Türkiye’nin her bölgesinden gelecek yöresel lezzetler festivaline ev sahipliği yapıyor.

Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla bir araya getiren Novada Outlet Söke, Gaziantep, Trabzon, Malatya, Siirt, İzmit, Isparta, Antakya, Muğla, Şanlıurfa ve daha birçok şehrin kendine has lezzeti, dokusu ve kültürünün yer aldığı Yöresel Lezzetler Festivali’ni bölge halkıyla buluşturacak. Festivalde, Türkiye’nin özel tatları Novada’nın renkli ortamında üreticiden tüketiciye direkt olarak sunulacak.

Bölgenin ilk açık hava konseptli outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan ve her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke; tarihi dokuların, lezzetlerin ve eğlencenin keyfine varmak için herkesi festivali deneyimlemek için alışveriş merkezine davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.