Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yönden’den MHP’ye ziyaret

EKONOMİ 04.02.2015 - 12:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3361+ kez okundu.
 

Yönden’den MHP’ye ziyaret

Didim Kaymakamı İskender Yönden, iade-i ziyaretler kapsamında MHP Didim İlçe Teşkilatını ziyarette bulundu.

Didim Kaymakamı İskender Yönden iade-i ziyaretler kapsamında MHP Didim İlçe Teşkilatını ziyarette bulundu. Ziyarette Kaymakam Yönden’i MHP İlçe Başkanı Levent İlter, İlçe Yöneticileri ile Belediye Meclis üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşan Kaymakam Yönden kendisine ziyaret eden siyasi partiler ile kurumları belli zaman dilimlerinde iade-i ziyarette bulunduklarını belirterek “Siyasi partiler yasal kurumlar; Onlarla istişare yaparak halkın sorunlarını öğrenmek ve çözüm yolları konusunda atılacak adımları öğrenmek önemli; Kapımız bizim herkese açık, biz halkın sorunlarının çözümü için buradayız. Zaman zaman bu tür halk ziyaretleri de yapıyoruz; vatandaşın bizi tanımadan sorunlarını anlatması da önemli. Zaten makamda oturmayı seven birisi de değilim. Halkla iç içi olmak daha önemli” dedi. MHP Didim İlçe Başkanı Levent İlter de yapılan ziyaretten dolayı Kaymakam Yönden’e teşekkür ederken “Vatandaş siyasi partilerden ilgi ve destek istiyor. Bizde 30 Mart yerel seçimlerinde siyasete girdik; halen de halkla iç içe olmaya devam ediyoruz. Sorunları dinliyoruz ve çare olmaya çalışıyoruz. Bunun takdiri vatandaşa ait; Biz yönetmeye talip olan insanlar olarak halkla birlikte olmamız lazım. Atanmışlarla seçilmişlerin birlikte hareketi çok önemli" dedi.
Didim Kaymakamı İskender Yönden, iade-i ziyaretler kapsamında MHP Didim İlçe Teşkilatını ziyarette bulundu.

Didim Kaymakamı İskender Yönden iade-i ziyaretler kapsamında MHP Didim İlçe Teşkilatını ziyarette bulundu. Ziyarette Kaymakam Yönden’i MHP İlçe Başkanı Levent İlter, İlçe Yöneticileri ile Belediye Meclis üyeleri karşıladı.

Ziyarette konuşan Kaymakam Yönden kendisine ziyaret eden siyasi partiler ile kurumları belli zaman dilimlerinde iade-i ziyarette bulunduklarını belirterek “Siyasi partiler yasal kurumlar; Onlarla istişare yaparak halkın sorunlarını öğrenmek ve çözüm yolları konusunda atılacak adımları öğrenmek önemli; Kapımız bizim herkese açık, biz halkın sorunlarının çözümü için buradayız. Zaman zaman bu tür halk ziyaretleri de yapıyoruz; vatandaşın bizi tanımadan sorunlarını anlatması da önemli. Zaten makamda oturmayı seven birisi de değilim. Halkla iç içi olmak daha önemli” dedi.

MHP Didim İlçe Başkanı Levent İlter de yapılan ziyaretten dolayı Kaymakam Yönden’e teşekkür ederken “Vatandaş siyasi partilerden ilgi ve destek istiyor. Bizde 30 Mart yerel seçimlerinde siyasete girdik; halen de halkla iç içe olmaya devam ediyoruz. Sorunları dinliyoruz ve çare olmaya çalışıyoruz. Bunun takdiri vatandaşa ait; Biz yönetmeye talip olan insanlar olarak halkla birlikte olmamız lazım. Atanmışlarla seçilmişlerin birlikte hareketi çok önemli" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.