Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yönden basınla sohbet etti

GÜNCEL 09.08.2017 - 10:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2658+ kez okundu.
 

Yönden basınla sohbet etti

Kaymakam Yönden basınla sohbet toplantılarına devam ediyor

AYDIN- Didim Kaymakamı İskender Yönden, geçtiğimiz yıl başlattığı basınla aylık buluşma toplantılarına bu yıl da devam ediyor. Toplantıya Didim Kaymakamı İskender Yönden, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Murat Çoşkunçay ve basın mensupları katıldı. Didim Kaymakamı İskender Yönden, ara verdikleri aylık basınla buluşma toplantılarının Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'in bilgisi dahilinde yeniden düzenlemeye başladıklarını belirtti. Yönden, “Kısa bir süre ara vermiştik ama bundan sonra devam edeceğiz. Biz burada bir aile gibiyiz. Karşılıklı diyalogla sorunlarımızı ve çözüm önerilerini konuşuyoruz" dedi. Didim'deki proje ve çalışmaları da anlatan Yönden, ilçede inşaatı tamamlanan iki imam Hatip lisesinin eğitime açılacağını belirterek gelecek eğitim-öğretim yılında eğitime açılacağını kaydeden Kaymakam Yönden, Didim'e Fen Lisesi açılması konusunun ise İl Koordinasyon Kurulu’nca ele alındığını söyledi. Didim'e yeni hastane yapılması konusunda onayın alındığını belirten Yönden, yeni hastanenin mevcut devlet hastanesi bahçesinde yapılacağını söyledi. Yönden, böylelikle sağlık hizmetinin daha rahat sunulabileceğini ifade etti.
Kaymakam Yönden basınla sohbet toplantılarına devam ediyor

AYDIN- Didim Kaymakamı İskender Yönden, geçtiğimiz yıl başlattığı basınla aylık buluşma toplantılarına bu yıl da devam ediyor.

Toplantıya Didim Kaymakamı İskender Yönden, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Murat Çoşkunçay ve basın mensupları katıldı.

Didim Kaymakamı İskender Yönden, ara verdikleri aylık basınla buluşma toplantılarının Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'in bilgisi dahilinde yeniden düzenlemeye başladıklarını belirtti. Yönden, “Kısa bir süre ara vermiştik ama bundan sonra devam edeceğiz. Biz burada bir aile gibiyiz. Karşılıklı diyalogla sorunlarımızı ve çözüm önerilerini konuşuyoruz" dedi.

Didim'deki proje ve çalışmaları da anlatan Yönden, ilçede inşaatı tamamlanan iki imam Hatip lisesinin eğitime açılacağını belirterek gelecek eğitim-öğretim yılında eğitime açılacağını kaydeden Kaymakam Yönden, Didim'e Fen Lisesi açılması konusunun ise İl Koordinasyon Kurulu’nca ele alındığını söyledi. Didim'e yeni hastane yapılması konusunda onayın alındığını belirten Yönden, yeni hastanenin mevcut devlet hastanesi bahçesinde yapılacağını söyledi. Yönden, böylelikle sağlık hizmetinin daha rahat sunulabileceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.