Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yolu olmayan köy kalmayacak

GÜNCEL 17.11.2017 - 15:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1761+ kez okundu.
 

Yolu olmayan köy kalmayacak

Söke’nin çevre mahallelerinde insanların yürüyemediği yolların araçların geçebildiği hale geldiği bildirildi

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Söke’nin bugün mahallesi olan eski köyler yol ile tanışıyor. İnsanların dahi zor yürüyebildiği yerler genişletiliyor, yol haline getiriliyor, parke taşı döşeniyor. Vatandaşın ayağına çamurun değmediği, araçların rahatça hareket edebildiği yollar Söke’ye bağlı çevre mahallelerde adeta bayram sevinci yaşatıyor. Söke Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla eski köyler bugüne kadar görmediği hizmetle tanışırken, adeta kente dönüşüyor. Hizmetle tanışan vatandaşlar Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a memnuniyetlerini dile getiriyor. Bu hizmeti en iyi şekilde alan yerleşim yerlerinden biri Ağaçlı Mahallesi. Söke’ye bağlı Ağaçlı Mahallesi’nde özellikle yamaç bölgelerde kalan yolların yapılması, mahalle sakinlerine büyük mutluluk yaşattı. Çalışmaları yerinde takip eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Söke merkezde olduğu gibi ilçemize bağlı kırsal alanlarda büyük yol çalışmaları yaptık. Çalışmalarımız devam ediyor. Yolu olmayan eski köy kalmayacak. Geçmişte almadığı hizmetle, belediyecilikle, kentin bir parçası olma durumuyla karşılaşan vatandaşlarımızın memnuniyetleri bizleri de mutlu etmektedir. Halkımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz” dedi.
Söke’nin çevre mahallelerinde insanların yürüyemediği yolların araçların geçebildiği hale geldiği bildirildi

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Söke’nin bugün mahallesi olan eski köyler yol ile tanışıyor. İnsanların dahi zor yürüyebildiği yerler genişletiliyor, yol haline getiriliyor, parke taşı döşeniyor. Vatandaşın ayağına çamurun değmediği, araçların rahatça hareket edebildiği yollar Söke’ye bağlı çevre mahallelerde adeta bayram sevinci yaşatıyor.

Söke Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla eski köyler bugüne kadar görmediği hizmetle tanışırken, adeta kente dönüşüyor. Hizmetle tanışan vatandaşlar Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a memnuniyetlerini dile getiriyor.

Bu hizmeti en iyi şekilde alan yerleşim yerlerinden biri Ağaçlı Mahallesi. Söke’ye bağlı Ağaçlı Mahallesi’nde özellikle yamaç bölgelerde kalan yolların yapılması, mahalle sakinlerine büyük mutluluk yaşattı. Çalışmaları yerinde takip eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Söke merkezde olduğu gibi ilçemize bağlı kırsal alanlarda büyük yol çalışmaları yaptık. Çalışmalarımız devam ediyor. Yolu olmayan eski köy kalmayacak. Geçmişte almadığı hizmetle, belediyecilikle, kentin bir parçası olma durumuyla karşılaşan vatandaşlarımızın memnuniyetleri bizleri de mutlu etmektedir. Halkımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.