Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yolluk sorunu çözülüyor

EKONOMİ 15.07.2015 - 11:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3871+ kez okundu.
 

Yolluk sorunu çözülüyor

112 Çalışanlarının geçici görev yollukları görevlendirme süresi üzerinden ödenecek.

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, 112 çalışanlarının geçici görev yolluklarının görevlendirme süresi üzerinden ödeneceğini müjdeledi.112 çalışanlarının, görevlendirmelerinde yaşanan gün ve yolluk sorunu çözülüyor. Konuyu KİK toplantısına taşıyan Sağlık-Sen, 112 çalışanlarının nöbet esasına göre çalıştığı için görevlendirmelerde, görevlendirmelerin aylık olmasına karşın sadece görev yaptıkları gün sayısının dikkate alındığını bunun da çalışanları mağdur ettiğini ve yollukların görevlendirme süresi üzerinden ödenmesini istedi. Bunun üzerine, geçici olarak görevlendirilen personele, görevlendirme süresi üzerinden geçici görev yolluğunun ödenmesi gerektiği, bu konuda Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Strateji Geliştirme Başkanlığı ile koordineli şekilde 81 il valiliğine yazı yazılmasına karar verildi. ARAÇ DEĞER KAYBI DA KASKO ŞİRKETİNDEN ALINACAK, SPOR MÜSABAKALARI ÖDENEK VERİLECEK Sağlık-Sen Şube Başkanı Baki Karaer, yaptığı açıklamada; “KİK Toplantısı’nda araç değer kaybının da kasko şirketinden alınması kararı çıktı. Mevcut uygulamada, ambulans kazalarında hasarlar kasko tarafından ödenmesine karşın, değer kaybı şoförden alınıyordu. KİK toplantısında değer kaybının da kasko üzerinden karşılanması konusunda çalışma yapılmasına karar verildi. KİK toplantısındaki bir başka kazanım ise, maçlara ve etkinliklere katılan sağlık çalışanlarına ödeneklerin tam olarak ödenmesi oldu” diye konuştu.
112 Çalışanlarının geçici görev yollukları görevlendirme süresi üzerinden ödenecek.

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, 112 çalışanlarının geçici görev yolluklarının görevlendirme süresi üzerinden ödeneceğini müjdeledi.112 çalışanlarının, görevlendirmelerinde yaşanan gün ve yolluk sorunu çözülüyor. Konuyu KİK toplantısına taşıyan Sağlık-Sen, 112 çalışanlarının nöbet esasına göre çalıştığı için görevlendirmelerde, görevlendirmelerin aylık olmasına karşın sadece görev yaptıkları gün sayısının dikkate alındığını bunun da çalışanları mağdur ettiğini ve yollukların görevlendirme süresi üzerinden ödenmesini istedi.

Bunun üzerine, geçici olarak görevlendirilen personele, görevlendirme süresi üzerinden geçici görev yolluğunun ödenmesi gerektiği, bu konuda Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Strateji Geliştirme Başkanlığı ile koordineli şekilde 81 il valiliğine yazı yazılmasına karar verildi.

ARAÇ DEĞER KAYBI DA KASKO ŞİRKETİNDEN ALINACAK, SPOR MÜSABAKALARI ÖDENEK VERİLECEK

Sağlık-Sen Şube Başkanı Baki Karaer, yaptığı açıklamada; “KİK Toplantısı’nda araç değer kaybının da kasko şirketinden alınması kararı çıktı. Mevcut uygulamada, ambulans kazalarında hasarlar kasko tarafından ödenmesine karşın, değer kaybı şoförden alınıyordu. KİK toplantısında değer kaybının da kasko üzerinden karşılanması konusunda çalışma yapılmasına karar verildi. KİK toplantısındaki bir başka kazanım ise, maçlara ve etkinliklere katılan sağlık çalışanlarına ödeneklerin tam olarak ödenmesi oldu” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.