Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yollar sıcak asfaltla buluştu

GÜNCEL 13.01.2018 - 12:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3901+ kez okundu.
 

Yollar sıcak asfaltla buluştu

Efeler, Yenipazar ve Kuşadası'nda asfaltlama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

AYDIN - Aydın Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ettiği bildirildi. Belediyeden edinilen bilgiye göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, asfaltlama çalışmaları çerçevesinde il genelinde yoğun çalışma programı uygulayan büyükşehir belediyesi ekipleri, uzun yıllardır bakım görmeyen birçok yolun yapım ve onarımını tamamlıyor. Efeler'in Kocagür ve Yenipazar'ın Hamzabali mahalleleri ile Kuşadası'nın Rıza Saraç Caddesi’nde 18 bin metrekarelik alanda çalışma yapan ekipler temel malzeme seriminden sonra sıcak asfalt çalışmasını da tamamladı. Vatandaşlar uzun süredir yapılamayan yolların büyükşehir tarafından asfaltlanmasından memnuniyetlerini belirtirken, “Yollarımız bozuktu, ekipler çok kısa bir sürede tamamlayıp asfaltladı. Uzun yıllardır yapılmayan yolları Özlem Çerçioğlu başkanımız yapmıştır. 'Topuklu Efe' sayesinde hizmet görmeye başladık. Allah Özlem Çerçioğlu’ndan razı olsun, başımızdan eksik etmesin” şeklinde konuştular. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, il genelindeki çalışmaların devam edeceğini kaydederek “Büyükşehir belediyemiz sorumluluk alanı içerisindeki bütün yolları Aydınlıların hak ettiği şekilde kaliteli hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için elimizden geleni yapmaya hazırız. Biz vatandaşımıza hizmet için varız” diye konuştu. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarına il genelinde hız kesmeden devam edecek.
Efeler, Yenipazar ve Kuşadası'nda asfaltlama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

AYDIN - Aydın Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ettiği bildirildi.

Belediyeden edinilen bilgiye göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, asfaltlama çalışmaları çerçevesinde il genelinde yoğun çalışma programı uygulayan büyükşehir belediyesi ekipleri, uzun yıllardır bakım görmeyen birçok yolun yapım ve onarımını tamamlıyor.

Efeler'in Kocagür ve Yenipazar'ın Hamzabali mahalleleri ile Kuşadası'nın Rıza Saraç Caddesi’nde 18 bin metrekarelik alanda çalışma yapan ekipler temel malzeme seriminden sonra sıcak asfalt çalışmasını da tamamladı.

Vatandaşlar uzun süredir yapılamayan yolların büyükşehir tarafından asfaltlanmasından memnuniyetlerini belirtirken, “Yollarımız bozuktu, ekipler çok kısa bir sürede tamamlayıp asfaltladı. Uzun yıllardır yapılmayan yolları Özlem Çerçioğlu başkanımız yapmıştır. 'Topuklu Efe' sayesinde hizmet görmeye başladık. Allah Özlem Çerçioğlu’ndan razı olsun, başımızdan eksik etmesin” şeklinde konuştular.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, il genelindeki çalışmaların devam edeceğini kaydederek “Büyükşehir belediyemiz sorumluluk alanı içerisindeki bütün yolları Aydınlıların hak ettiği şekilde kaliteli hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için elimizden geleni yapmaya hazırız. Biz vatandaşımıza hizmet için varız” diye konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarına il genelinde hız kesmeden devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.