Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yollar hasat mevsimine hazır

GÜNCEL 14.05.2018 - 17:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3518+ kez okundu.
 

Yollar hasat mevsimine hazır

Aydın Büyükşehir Belediyesi çiftçinin yanında yer almaya devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, Aydın ekonomisinin belkemiğini oluşturan zeytin, kestane, incir, ceviz, kiraz bahçelerine ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Aydın'ın Efeler, İncirliova, Germencik, Yenipazar, Karpuzlu, Koçarlı, Kuyucak, Sultanhisar, Nazilli, Karacasu, ve Çine ilçelerinden vatandaşların sebze-meyve bahçelerinin yollarının yapılmasıyla ilgili taleplerini değerlendiren büyükşehir belediyesi ekipleri, geceli gündüzlü çalışarak yolları hazırladı. Vatandaşların taleplerini değerlendiren Aydın Büyükşehir Belediyesi, sebze-meyve hasadı öncesi nisan ve mayıs aylarını çiftçilerin yollarını yenilemeye ayırarak hasat mevsimi öncesi vatandaşların işlerini kolaylaştırdı. İncir ve kiraz hasadı öncesinde bahçe yolları yapılan çiftçiler ise çalışmalardan oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler. Çalışmalara plan ve program kapsamında devam ediliyor Çiftçilerin ihtiyaçlarına büyükşehir belediyesi tarafından hızlıca yanıt verildiğinin altını çizen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla buluşmalarımızda bahçe yollarının yapılması talep edildi. Bizler de planlamalarımızı buna uygun yaparak hasat mevsimi öncesi yolları yaparak çiftçilerimizin isteklerini yerine getiriyoruz. Çiftçilerimizin yüzü gülerse bizim de yüzümüz güler. Çiftçimizin yüzünü güldürmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi çiftçinin yanında yer almaya devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, Aydın ekonomisinin belkemiğini oluşturan zeytin, kestane, incir, ceviz, kiraz bahçelerine ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Aydın'ın Efeler, İncirliova, Germencik, Yenipazar, Karpuzlu, Koçarlı, Kuyucak, Sultanhisar, Nazilli, Karacasu, ve Çine ilçelerinden vatandaşların sebze-meyve bahçelerinin yollarının yapılmasıyla ilgili taleplerini değerlendiren büyükşehir belediyesi ekipleri, geceli gündüzlü çalışarak yolları hazırladı.

Vatandaşların taleplerini değerlendiren Aydın Büyükşehir Belediyesi, sebze-meyve hasadı öncesi nisan ve mayıs aylarını çiftçilerin yollarını yenilemeye ayırarak hasat mevsimi öncesi vatandaşların işlerini kolaylaştırdı. İncir ve kiraz hasadı öncesinde bahçe yolları yapılan çiftçiler ise çalışmalardan oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Çalışmalara plan ve program kapsamında devam ediliyor

Çiftçilerin ihtiyaçlarına büyükşehir belediyesi tarafından hızlıca yanıt verildiğinin altını çizen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla buluşmalarımızda bahçe yollarının yapılması talep edildi. Bizler de planlamalarımızı buna uygun yaparak hasat mevsimi öncesi yolları yaparak çiftçilerimizin isteklerini yerine getiriyoruz. Çiftçilerimizin yüzü gülerse bizim de yüzümüz güler. Çiftçimizin yüzünü güldürmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.