Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yol trafiğe açıldı

ASAYİŞ 13.03.2019 - 16:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3937+ kez okundu.
 

Yol trafiğe açıldı

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde etkili olan sağanak yağış nedeniyle İkiçeşmelik Kavşağı’nda meydana gelen toprak kayması sonucu kapanan yolun trafiğe açıldığı bildirildi.

AYDIN - İHA'nın bildirdiğine göre, Kuşadası’nda dün gün boyunca etkili olan gök gürültülü sağanak yağış, şehir merkezi, çevre yolu, Davutlar ile Güzelçamlı mahallelerinde etkili oldu. Sağanak yağmur nedeniyle yollar göle dönerken, siteler bölgesinde bazı evleri ve iş yerlerini su bastı. Aşırı yağış nedeniyle Kuşadası- Aydın Karayolu’nun İkiçeşmelik Mahallesi Kavşağı bölümünde ise toprak kayması meydana geldi. Toprak kaymasının ardından sabah saatlerine kadar trafiğin tek şeritten verildiği Kuşadası-Aydın karayolunda, sabah saatlerinde çalışma başlatıldı. Toprak kaymasının neden olduğu bölgede çalışma yapan iş makineleri, heyelanla birlikte devrilen ağaçların yanı sıra kaya parçaları ve toprakları temizledi, yol trafiğe açıldı.
Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde etkili olan sağanak yağış nedeniyle İkiçeşmelik Kavşağı’nda meydana gelen toprak kayması sonucu kapanan yolun trafiğe açıldığı bildirildi.

AYDIN - İHA'nın bildirdiğine göre, Kuşadası’nda dün gün boyunca etkili olan gök gürültülü sağanak yağış, şehir merkezi, çevre yolu, Davutlar ile Güzelçamlı mahallelerinde etkili oldu.

Sağanak yağmur nedeniyle yollar göle dönerken, siteler bölgesinde bazı evleri ve iş yerlerini su bastı. Aşırı yağış nedeniyle Kuşadası- Aydın Karayolu’nun İkiçeşmelik Mahallesi Kavşağı bölümünde ise toprak kayması meydana geldi.

Toprak kaymasının ardından sabah saatlerine kadar trafiğin tek şeritten verildiği Kuşadası-Aydın karayolunda, sabah saatlerinde çalışma başlatıldı. Toprak kaymasının neden olduğu bölgede çalışma yapan iş makineleri, heyelanla birlikte devrilen ağaçların yanı sıra kaya parçaları ve toprakları temizledi, yol trafiğe açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.