Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yine su baskını

29.03.2015 - 13:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2823+ kez okundu.
 

Yine su baskını

Kuşadası’nda sağanak yağmur etkili olmaya devam ediyor.

Günlük yaşamı da olumsuz etkileyen sağanak yağmur nedeniyle her yağmurda olduğu gibi Kuşadası’nda başta çevre yolu olmak üzere bazı cadde ve sokaklar yine su baskınına uğradı. Bu arada, Meteoroloji Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, Kuşadası’nda dünden itibaren başlayan kuvvetli yağmurun devam edeceği belirtildi. Kuşadası ve çevresinde etkili olan kuvvetli yağış sonucu metrekareye 60 kilogram yağmur düşerken, Meteoroloji Müdürlüğü, kuvvetli yağış nedeniyle meydana gelebilecek su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.
Kuşadası’nda sağanak yağmur etkili olmaya devam ediyor.

Günlük yaşamı da olumsuz etkileyen sağanak yağmur nedeniyle her yağmurda olduğu gibi Kuşadası’nda başta çevre yolu olmak üzere bazı cadde ve sokaklar yine su baskınına uğradı.

Bu arada, Meteoroloji Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, Kuşadası’nda dünden itibaren başlayan kuvvetli yağmurun devam edeceği belirtildi. Kuşadası ve çevresinde etkili olan kuvvetli yağış sonucu metrekareye 60 kilogram yağmur düşerken, Meteoroloji Müdürlüğü, kuvvetli yağış nedeniyle meydana gelebilecek su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.