Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yılmazköylüler jes çalışmasına izin vermedi

GENEL 24.08.2019 - 18:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3909+ kez okundu.
 

Yılmazköylüler jes çalışmasına izin vermedi

Efeler’e bağlı Yılmazköy Mahallesi’nde, mahkemenin yürütmeyi durdurma kararına rağmen boru döşeme çalışmaları yapmak isteyen Jeotermal Elektrik Santrali Şirketi’nin çalışmalarına yöre halkının izin vermediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, yolu kapatan köylüler, bu çalışmaların sürdürülmesini engellediler. Aydın Çevre Platformu Başkanı Mehmet Vergili ve AYÇEP üyelerinin gerçekleştirdiği eylemde, Efeler Belediyesi de halkın yanında yer aldı. Jeotermal şirketin mahkeme kararlarına uymaması tepki çekerken, AYÇEP Başkanı Vergili, “Halka rağmen çevremizi, doğamızı suyumuzu, havamızı kirleten bu çalışmaları yürütmek isteyenlerle mücadelemiz bitmeyecek” dedi. Vergili Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’a da teşekkür etti, “Her zaman mücadelemizde bizimle olduğunu hissettiren başkanımıza teşekkür ederim” dedi. Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay ise, kenti 3 bir yanından kuşatan ve yargı kararlarına rağmen yatırım yapmak isteyenlere karşı halkla birlikte mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.
Efeler’e bağlı Yılmazköy Mahallesi’nde, mahkemenin yürütmeyi durdurma kararına rağmen boru döşeme çalışmaları yapmak isteyen Jeotermal Elektrik Santrali Şirketi’nin çalışmalarına yöre halkının izin vermediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, yolu kapatan köylüler, bu çalışmaların sürdürülmesini engellediler.

Aydın Çevre Platformu Başkanı Mehmet Vergili ve AYÇEP üyelerinin gerçekleştirdiği eylemde, Efeler Belediyesi de halkın yanında yer aldı.

Jeotermal şirketin mahkeme kararlarına uymaması tepki çekerken, AYÇEP Başkanı Vergili, “Halka rağmen çevremizi, doğamızı suyumuzu, havamızı kirleten bu çalışmaları yürütmek isteyenlerle mücadelemiz bitmeyecek” dedi.

Vergili Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’a da teşekkür etti, “Her zaman mücadelemizde bizimle olduğunu hissettiren başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay ise, kenti 3 bir yanından kuşatan ve yargı kararlarına rağmen yatırım yapmak isteyenlere karşı halkla birlikte mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.