Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yıllar sonra duydu

SAĞLIK 06.09.2017 - 19:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 5800+ kez okundu.
 

Yıllar sonra duydu

Küçük yaşta geçirdiği trafik kazası sonrası sol kulağında işitme kaybı yaşayan 36 yaşındaki Erdal Berk, başarılı geçen ameliyat sonrası eski sağlığına kavuştu.

AYDIN- Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, şu an yaşını bile hatırlamadığı küçük bir yaşta trafik kazası geçiren Erdal Berk, yıllarca sadece sağ kulağı ile duyarak yaşamına devam etti. Yaşı ilerledikçe çalıştığı işlerde sol kulağındaki işitme kaybı nedeni ile birçok sorun yaşadı. Ablasının ısrarı üzerine Aydın Özel Medinova Hastanesi’ne gelerek, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Onur Turan tarafından kontrol edilen Berk için ameliyat kararı alındı. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Onur Turan, “Hasta bize geldiğinde, sol kulağında ileri düzeyde duyma kaybı vardı. Normal fizyolojik duyma çift taraflı olması gerektiği için, hastanın duymayan kulağına ameliyat kararı aldık. Bu tür kulak ameliyatların sonucu tam olarak öncesinde net öngörülemeyen ameliyatlardır. Hastaya, duyma kaybının geçirdiği trafik kazası nedeni ile orta kulaktaki bir problemden kaynaklandığını ve bunun ancak yapılacak olan ameliyat ile onarılabileceğini belirttik” dedi. Ameliyat sonrası memnuniyetini dile getiren Erdal Berk, “Açıkçası daha önce yeğenim, Op. Dr. Onur Turan’a ameliyat olmuştu. Kendisinden çok memnun kaldığı için ablamın ısrarı üzerine geldim. İyi ki de gelmişim. Yeniden sol kulağımdan duymaya başladım. Sağlıkta mesafeler önemli değil. Bundan sonra oluşabilecek bu tür sorunlarımızda mutlaka doktorumuza geleceğiz. Doktor Bey ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.
Küçük yaşta geçirdiği trafik kazası sonrası sol kulağında işitme kaybı yaşayan 36 yaşındaki Erdal Berk, başarılı geçen ameliyat sonrası eski sağlığına kavuştu.

AYDIN- Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, şu an yaşını bile hatırlamadığı küçük bir yaşta trafik kazası geçiren Erdal Berk, yıllarca sadece sağ kulağı ile duyarak yaşamına devam etti. Yaşı ilerledikçe çalıştığı işlerde sol kulağındaki işitme kaybı nedeni ile birçok sorun yaşadı.

Ablasının ısrarı üzerine Aydın Özel Medinova Hastanesi’ne gelerek, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Onur Turan tarafından kontrol edilen Berk için ameliyat kararı alındı.

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Onur Turan, “Hasta bize geldiğinde, sol kulağında ileri düzeyde duyma kaybı vardı. Normal fizyolojik duyma çift taraflı olması gerektiği için, hastanın duymayan kulağına ameliyat kararı aldık. Bu tür kulak ameliyatların sonucu tam olarak öncesinde net öngörülemeyen ameliyatlardır. Hastaya, duyma kaybının geçirdiği trafik kazası nedeni ile orta kulaktaki bir problemden kaynaklandığını ve bunun ancak yapılacak olan ameliyat ile onarılabileceğini belirttik” dedi.

Ameliyat sonrası memnuniyetini dile getiren Erdal Berk, “Açıkçası daha önce yeğenim, Op. Dr. Onur Turan’a ameliyat olmuştu. Kendisinden çok memnun kaldığı için ablamın ısrarı üzerine geldim. İyi ki de gelmişim. Yeniden sol kulağımdan duymaya başladım. Sağlıkta mesafeler önemli değil. Bundan sonra oluşabilecek bu tür sorunlarımızda mutlaka doktorumuza geleceğiz. Doktor Bey ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.