Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yılın en ünlü çifti olacaklar

DÜNYA 22.08.2015 - 19:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3304+ kez okundu.
 

Yılın en ünlü çifti olacaklar

Sinemanın Sultanı Türkan Şoray, Muğla’da çektiği ‘Uzaklarda Arama’nın iki genç oyuncusuna övgüler yağdırdı.

Sanatçı, filmin iki aşığı Serkan Şenalp ve Sevde Erginci’yi şu ifadelerle övdü: “İkisinin arasındaki kimya müthiş. Oyunculuk performansları çok iyi. Senaryodaki büyük bir aşk hikayesini harika canlandırdılar. Bence yılın en iyi çifti olmaya adaylar.” Filmde iki oyuncunun dışında aralarında Yağmur Ünal, Mustafa Uğurlu, Ekin Türkmen, Fırat Tanış ve Mehtap Bayrı’nın da bulunduğu isimler yer alıyor.
Sinemanın Sultanı Türkan Şoray, Muğla’da çektiği ‘Uzaklarda Arama’nın iki genç oyuncusuna övgüler yağdırdı.

Sanatçı, filmin iki aşığı Serkan Şenalp ve Sevde Erginci’yi şu ifadelerle övdü:

“İkisinin arasındaki kimya müthiş. Oyunculuk performansları çok iyi. Senaryodaki büyük bir aşk hikayesini harika canlandırdılar. Bence yılın en iyi çifti olmaya adaylar.” Filmde iki oyuncunun dışında aralarında Yağmur Ünal, Mustafa Uğurlu, Ekin Türkmen, Fırat Tanış ve Mehtap Bayrı’nın da bulunduğu isimler yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.