Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yıldırım’dan, birlik beraberlik çağrısı

SİYASET 29.09.2017 - 11:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3448+ kez okundu.
 

Yıldırım’dan, birlik beraberlik çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Yıldırım, delege seçimleriyle başlayan kongre süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

AYDIN- Başkan Yıldırım, “Kazananın CHP olduğu bir süreci” yaşadıklarını belirterek, “Seçim sürecini mümkün olduğunca şeffaf yürümesi biz gençliğin ana hedefidir ve tüm gayretimizi buna vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Özellikle partiye emek vermiş insanların bu dönemde görev almasını arzu ettiklerini vurgulayan CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Halil Yıldırım, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Geçmiş dönemlerde kişisel hırs ve çıkarlara kurban giden parti emekçilerini örgütün adamlarının listelerde yer alması için CHP örgüt disiplini içerisinde yapılması gereken mücadele ne ise onu vermeye hazırız. Gençlerin ve kadınların listelerde kotaların çok daha üstünde yer bulması için gayret sarf ediyoruz. Bugün parti içinde birlik beraberlik zamanı. Direnen mücadele eden, çağdaş, demokratik, laik Atatürk Cumhuriyeti'ni koruyacak, onu yaşatacak olan tek parti CHP'dir. Cumhuriyet Halk Partisi halkın umududur. Bu sorumlulukla, bu umudu kırmadan, kavga görüntüsü vermeden, katılımın yüksek olduğu bir parti içi demokrasi bayramıyla bu işi taçlandıralım. Bu parti içi bir tercihtir. Herkes demokratik hakkını kullanacaktır. Birbirimize rakip değiliz. Partililerimiz delegeleri seçme görevini yerine getirecek, kongre ve ön seçim delegeleri seçilecek. Biz değişirsek ülke değişir. Partinin başarısında böyle olur. Delege seçilecek tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyoruz. Sonuçta burada kaybeden bir liste yok. Bütün listeler örgütün listesidir. Kazananın CHP olduğu bir seçim bu. Parti içi tercih, bugün bir arkadaşımız görevlendirilir, yarın bir başka arkadaşımız görevlendirilebilir. Temel kıstasımız kavga ve tartışmaların olmadan, demokrasi şöleni halinde seçimleri yapmak. İnanıyorum ki, bugüne kadar bütün üyelerimizle birlikte yürüttüğümüz seçimlerimizi dostça, kardeşçe sürdürecek ve yarışan bütün arkadaşlarımızla el ele, partimizi yerelde ve genelde iktidara taşıyacak yapılanmayı kuracağız.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Yıldırım, delege seçimleriyle başlayan kongre süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

AYDIN- Başkan Yıldırım, “Kazananın CHP olduğu bir süreci” yaşadıklarını belirterek, “Seçim sürecini mümkün olduğunca şeffaf yürümesi biz gençliğin ana hedefidir ve tüm gayretimizi buna vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Özellikle partiye emek vermiş insanların bu dönemde görev almasını arzu ettiklerini vurgulayan CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Halil Yıldırım, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Geçmiş dönemlerde kişisel hırs ve çıkarlara kurban giden parti emekçilerini örgütün adamlarının listelerde yer alması için CHP örgüt disiplini içerisinde yapılması gereken mücadele ne ise onu vermeye hazırız. Gençlerin ve kadınların listelerde kotaların çok daha üstünde yer bulması için gayret sarf ediyoruz. Bugün parti içinde birlik beraberlik zamanı. Direnen mücadele eden, çağdaş, demokratik, laik Atatürk Cumhuriyeti'ni koruyacak, onu yaşatacak olan tek parti CHP'dir. Cumhuriyet Halk Partisi halkın umududur. Bu sorumlulukla, bu umudu kırmadan, kavga görüntüsü vermeden, katılımın yüksek olduğu bir parti içi demokrasi bayramıyla bu işi taçlandıralım. Bu parti içi bir tercihtir. Herkes demokratik hakkını kullanacaktır. Birbirimize rakip değiliz. Partililerimiz delegeleri seçme görevini yerine getirecek, kongre ve ön seçim delegeleri seçilecek. Biz değişirsek ülke değişir. Partinin başarısında böyle olur. Delege seçilecek tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyoruz.

Sonuçta burada kaybeden bir liste yok. Bütün listeler örgütün listesidir. Kazananın CHP olduğu bir seçim bu. Parti içi tercih, bugün bir arkadaşımız görevlendirilir, yarın bir başka arkadaşımız görevlendirilebilir. Temel kıstasımız kavga ve tartışmaların olmadan, demokrasi şöleni halinde seçimleri yapmak. İnanıyorum ki, bugüne kadar bütün üyelerimizle birlikte yürüttüğümüz seçimlerimizi dostça, kardeşçe sürdürecek ve yarışan bütün arkadaşlarımızla el ele, partimizi yerelde ve genelde iktidara taşıyacak yapılanmayı kuracağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.