Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yıldıztepe Mahallesi’nde yol açma çalışmaları başladı

GÜNCEL 20.12.2017 - 14:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2269+ kez okundu.
 

Yıldıztepe Mahallesi’nde yol açma çalışmaları başladı

Yeni yol açma, bakım ve onarım projelerine hız kesmeden devam ettiği belirtilen Nazilli Belediyesi ekiplerinin, Yıldıztepe Mahallesi’nde çalışmalara başladığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Naz-Kent 2’nci Etap Toplu Konutları’nın doğu kısmında yeni yol açma çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolun bordür ve parke taşı kaplamalarının tamamlanmasının ardından kısa sürede trafiğe açılacağını belirtti. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “İlçemizde şimdiye kadar 20 milyonluk yol hizmeti gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Belediyemiz sorumluluk sahasında olan her yerde yol çalışmalarımız sürüyor. Alt yapısı tamamlanan yollarımıza parke taşı döşüyoruz. Yıldıztepe Mahallemizdeki toplu konutların doğusunda ekiplerimiz yol çalışmalarına başladı. Projenin tamamlanması ile ilçemize modern ve rahat bir yol kazandırmanın yanı sıra Hasköy Mahallemize daha kısa sürede ulaşma imkânı sağlayacağız. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. Projenin tamamlanmasının ardından 15 metre genişlik ve 452 metre uzunluğa sahip yeni yol ilçeye kazandırılmış olacak.
Yeni yol açma, bakım ve onarım projelerine hız kesmeden devam ettiği belirtilen Nazilli Belediyesi ekiplerinin, Yıldıztepe Mahallesi’nde çalışmalara başladığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Naz-Kent 2’nci Etap Toplu Konutları’nın doğu kısmında yeni yol açma çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolun bordür ve parke taşı kaplamalarının tamamlanmasının ardından kısa sürede trafiğe açılacağını belirtti.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “İlçemizde şimdiye kadar 20 milyonluk yol hizmeti gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Belediyemiz sorumluluk sahasında olan her yerde yol çalışmalarımız sürüyor. Alt yapısı tamamlanan yollarımıza parke taşı döşüyoruz. Yıldıztepe Mahallemizdeki toplu konutların doğusunda ekiplerimiz yol çalışmalarına başladı. Projenin tamamlanması ile ilçemize modern ve rahat bir yol kazandırmanın yanı sıra Hasköy Mahallemize daha kısa sürede ulaşma imkânı sağlayacağız. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Projenin tamamlanmasının ardından 15 metre genişlik ve 452 metre uzunluğa sahip yeni yol ilçeye kazandırılmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.