Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yıldızlar ‘Yeni Dünya’da buluştu

DÜNYA 06.03.2015 - 11:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3240+ kez okundu.
 

Yıldızlar ‘Yeni Dünya’da buluştu

Yeni Dünya’nın galası yapıldı

Geliri Down sendromlu çocuklara bağışlanacak sinema filmi ‘Yeni Dünya’nın galası önceki akşam ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi   Yönetmenliğini Caner Erzincan’ın üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Şükran Ovalı, Cenan Çamyurdu ve Down sendromlu Soner Erzincan'ın paylaştığı ‘Yeni Dünya’ filminin galası önceki akşam Zorlu AVM’de yapıldı. Gişe geliri Down sendromlu çocuklara bağışlanacak filmin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya “Hikâye çok güzel ve trajik. Köyden gelip modern bir şehre alışmaya çalışan bir ailenin öyküsü. Film için şarkı da söyledim. Beni arayıp stüdyoya gireceğimi söyleyince ‘Ben ne anlarım’ dedim. Ama şarkıyı söyledik, bir de şiir okuduk. Gişe gelirinin hepsi bağışlanmayacak çünkü para lazım. Yine film çekeceğiz” dedi.
Yeni Dünya’nın galası yapıldı

Geliri Down sendromlu çocuklara bağışlanacak sinema filmi ‘Yeni Dünya’nın galası önceki akşam ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi

 

Yönetmenliğini Caner Erzincan’ın üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Şükran Ovalı, Cenan Çamyurdu ve Down sendromlu Soner Erzincan'ın paylaştığı ‘Yeni Dünya’ filminin galası önceki akşam Zorlu AVM’de yapıldı.

Gişe geliri Down sendromlu çocuklara bağışlanacak filmin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya “Hikâye çok güzel ve trajik. Köyden gelip modern bir şehre alışmaya çalışan bir ailenin öyküsü. Film için şarkı da söyledim. Beni arayıp stüdyoya gireceğimi söyleyince ‘Ben ne anlarım’ dedim. Ama şarkıyı söyledik, bir de şiir okuduk. Gişe gelirinin hepsi bağışlanmayacak çünkü para lazım. Yine film çekeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.