Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yıldızgücü'ne yıldız geldi

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 19.08.2015 - 09:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4066+ kez okundu.
 

Yıldızgücü'ne yıldız geldi

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen Yıldızgücü, Azeri oyuncu 1995 doğumlu Vakil Talibov ile anlaştı.

Nazillili futbol adamı Cahit Sevim'in hediyesi olarak Yıldızgücü'ne gelen genç oyuncu Dinamo Kiev, Cska Moskova ve Gabala'da forma giyerken, Yıldızgücü'nde tekrar yıldızını parlatmak istiyor. Nazilli'de Yıldızgücü ile iki gün antrenmana çıkan Vekil Talibov, Yıldızgücü teknik heyeti tarafından beğenildi. Nazillili futbol adamı Cahit Sevim'in Yıldızgücü'ne genç oyuncuyu kazandırdığını ifade eden Yıldızgücü Sportif Direktörü Önder Şimşek, "Vekil, iki yönlü bir orta saha oyuncusu. Bize katkı sağlayacağına inanıyoruz. BAL yolunda çok önemli bir oyuncu transfer ettik"dedi. VEKİL SÜPER LİG'DE OYNAR Vekil'in çok önemli bir oyuncu olacağına inancının tam olduğuna dikkat çeken Nazillili futbol adamı Cahit Sevim, "Fethiyespor'da Birol Parlak için nasıl geleceğe damga vuracak dediysem, Vekil için de aynı şeyi söylüyorum. Umut ederim ki Nazilli Belediyespor PTT 1.Lig'e çıksın, Nazilli Belediyespor'da oynasın. Vekil'in müthiş bir potansiyeli var. Üzerinde durmamız gereken bir oyuncu"diye konuştu. BURHAN VE MUSTAFA'DA TAMAM Yıldızgücü iç transferde Mustafa Saydam ve Fethiyespor'dan Burhan Demir ile de anlaştı. Her iki oyuncu da imzayı attı.
Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen Yıldızgücü, Azeri oyuncu 1995 doğumlu Vakil Talibov ile anlaştı.

Nazillili futbol adamı Cahit Sevim'in hediyesi olarak Yıldızgücü'ne gelen genç oyuncu Dinamo Kiev, Cska Moskova ve Gabala'da forma giyerken, Yıldızgücü'nde tekrar yıldızını parlatmak istiyor.

Nazilli'de Yıldızgücü ile iki gün antrenmana çıkan Vekil Talibov, Yıldızgücü teknik heyeti tarafından beğenildi. Nazillili futbol adamı Cahit Sevim'in Yıldızgücü'ne genç oyuncuyu kazandırdığını ifade eden Yıldızgücü Sportif Direktörü Önder Şimşek, "Vekil, iki yönlü bir orta saha oyuncusu. Bize katkı sağlayacağına inanıyoruz. BAL yolunda çok önemli bir oyuncu transfer ettik"dedi.

VEKİL SÜPER LİG'DE OYNAR

Vekil'in çok önemli bir oyuncu olacağına inancının tam olduğuna dikkat çeken Nazillili futbol adamı Cahit Sevim, "Fethiyespor'da Birol Parlak için nasıl geleceğe damga vuracak dediysem, Vekil için de aynı şeyi söylüyorum. Umut ederim ki Nazilli Belediyespor PTT 1.Lig'e çıksın, Nazilli Belediyespor'da oynasın. Vekil'in müthiş bir potansiyeli var. Üzerinde durmamız gereken bir oyuncu"diye konuştu.

BURHAN VE MUSTAFA'DA TAMAM

Yıldızgücü iç transferde Mustafa Saydam ve Fethiyespor'dan Burhan Demir ile de anlaştı. Her iki oyuncu da imzayı attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.