Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yıldırımdan zarar gören cami onarıldı

GÜNCEL 02.08.2018 - 11:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4250+ kez okundu.
 

Yıldırımdan zarar gören cami onarıldı

Geçtiğimiz günlerde Aydın genelinde yağan sağanak yağış esnasında yıldırım düşmesi nedeniyle zarar gören Kozalaklı Camisi, Efeler Belediyesi tarafından yenilendi.

AYDIN- İl genelinde başlayarak kısa sürede birçok yerde hasara yol açan yağmur, Kozalaklı Camisi'ne de zarar verdi. Yıldırım düşmesi sonucu yangın çıkan cami kullanılamaz hale geldi. Durumdan haberdar edilen Efeler Belediyesi yıldırımın izlerini silmek için çalışma başlattı. Sıva tamiratı yapılan ve elektrik tesisatı yenilenen caminin kırılan camları da yenilendi. Son olarak boya ve badana işleminin ardından yeniden cemaatin hizmetine açılan cami için vatandaşlar Efeler Belediyesi’ne teşekkür etti. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da, her zaman ve her koşulda yetki ve sorumluluklar çerçevesinde vatandaşların hizmetinde olduklarını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde Aydın genelinde yağan sağanak yağış esnasında yıldırım düşmesi nedeniyle zarar gören Kozalaklı Camisi, Efeler Belediyesi tarafından yenilendi.

AYDIN- İl genelinde başlayarak kısa sürede birçok yerde hasara yol açan yağmur, Kozalaklı Camisi'ne de zarar verdi. Yıldırım düşmesi sonucu yangın çıkan cami kullanılamaz hale geldi. Durumdan haberdar edilen Efeler Belediyesi yıldırımın izlerini silmek için çalışma başlattı. Sıva tamiratı yapılan ve elektrik tesisatı yenilenen caminin kırılan camları da yenilendi. Son olarak boya ve badana işleminin ardından yeniden cemaatin hizmetine açılan cami için vatandaşlar Efeler Belediyesi’ne teşekkür etti.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da, her zaman ve her koşulda yetki ve sorumluluklar çerçevesinde vatandaşların hizmetinde olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.