Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yıldırım düştü ev yandı

ASAYİŞ 27.07.2018 - 10:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3299+ kez okundu.
 

Yıldırım düştü ev yandı

Önce yıldırım düştü sonra yangın çıktı. Koçarlı’da çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

AYDIN- Aydın’da etkili olan sağanak yağış sırasında düşen yıldırım sonucu çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi. Edinilen bilgiye göre; Koçarlı ilçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan Sibel-Ahmet Uçaravcı’ya ait müstakil evde yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Kagir evdeki yangın kısa sürede büyüyerek evin tamamını sardı. İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangında can kaybı ve yaralanma olayı yaşanmaması teselli kaynağı olurken ev tamamen yandı.
Önce yıldırım düştü sonra yangın çıktı. Koçarlı’da çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

AYDIN- Aydın’da etkili olan sağanak yağış sırasında düşen yıldırım sonucu çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre; Koçarlı ilçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan Sibel-Ahmet Uçaravcı’ya ait müstakil evde yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Kagir evdeki yangın kısa sürede büyüyerek evin tamamını sardı. İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangında can kaybı ve yaralanma olayı yaşanmaması teselli kaynağı olurken ev tamamen yandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.