Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yılbaşı coşkusu sabaha kadar sürdü

DÜNYA 01.01.2015 - 13:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 4209+ kez okundu.
 

Yılbaşı coşkusu sabaha kadar sürdü

Kuşadası’nda yılbaşı coşkusu otel ve tatil köyleri ile eğlence yerlerinde doruğa çıktı.

Kuşadası’nda yılbaşı coşkusu otel ve tatil köyleri ile eğlence yerlerinde doruğa çıktı. Meydandaki yeni yıl etkinliklerinin belediye tarafından yağmur gerekçe gösterilerek iptal edilmesinin ardından Kuşadası’ndaki yılbaşı kutlamalarında oteller ve barlar ön plana çıktı. Kuşadası sokakları ve meydanları önceki yıllara göre oldukça hareketsiz kalırken, Yılbaşı gecesine yüzde yüz doluluk ile giren turistik tesislerdeki yılbaşı baloları ile şehrin çeşitli noktalarındaki eğlence yerlerinde yeni yıl eğlenceleri sabaha kadar devam etti. Kuşadası’nda hemen hemen tüm turistik tesislerde sanatçılar, dans grupları, oryantal gösteriler ve fasıl heyetlerinden oluşan eğlence dolu balolar yılbaşı için Kuşadası’nı tercih edenleri coşturdu. Kuşadası’nda yılbaşı gecesi eğlence yerleri de büyük ilgi gördü. Barlar Sokağı, Kaleiçi, Kadınlar Denizi ve sahil bandı üzerindeki birçok eğlence yeri tıka basa dolarken, rezervasyon yaptırmayanlar yer bulamadı. Kuşadası’nda oteller ile bar ve diskolardaki yılbaşı eğlenceleri sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.
Kuşadası’nda yılbaşı coşkusu otel ve tatil köyleri ile eğlence yerlerinde doruğa çıktı.

Kuşadası’nda yılbaşı coşkusu otel ve tatil köyleri ile eğlence yerlerinde doruğa çıktı.

Meydandaki yeni yıl etkinliklerinin belediye tarafından yağmur gerekçe gösterilerek iptal edilmesinin ardından Kuşadası’ndaki yılbaşı kutlamalarında oteller ve barlar ön plana çıktı. Kuşadası sokakları ve meydanları önceki yıllara göre oldukça hareketsiz kalırken, Yılbaşı gecesine yüzde yüz doluluk ile giren turistik tesislerdeki yılbaşı baloları ile şehrin çeşitli noktalarındaki eğlence yerlerinde yeni yıl eğlenceleri sabaha kadar devam etti.

Kuşadası’nda hemen hemen tüm turistik tesislerde sanatçılar, dans grupları, oryantal gösteriler ve fasıl heyetlerinden oluşan eğlence dolu balolar yılbaşı için Kuşadası’nı tercih edenleri coşturdu. Kuşadası’nda yılbaşı gecesi eğlence yerleri de büyük ilgi gördü.

Barlar Sokağı, Kaleiçi, Kadınlar Denizi ve sahil bandı üzerindeki birçok eğlence yeri tıka basa dolarken, rezervasyon yaptırmayanlar yer bulamadı. Kuşadası’nda oteller ile bar ve diskolardaki yılbaşı eğlenceleri sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.