Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

YGS öncesi stres attılar

EĞİTİM 09.03.2015 - 12:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4144+ kez okundu.
 

YGS öncesi stres attılar

Aydın Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, YGS sınavı öncesinde düzenlenen etkinlikle stres attı.

Aydın’ın ÖSYM sınavlarında en başarılı liselerinden biri olan ve 2013 LYS’de yüzde 95’lik bir yerleştirme oranıyla yerleştirmede ilk sırada yer alan Aydın Sosyal Bilimler Lisesi’nde YGS öncesinde son sınıf öğrencileriyle hem stres atmak hem de öğrencilerin moral motivasyonlarını arttırmak amacıyla bir kahvaltı düzenledi. Okul yönetimi, öğretmenler ve son sınıf öğrencileri kahvaltı süresince sınav stresinden uzak, huzurlu ve eğlenceli vakit geçirdi. Etkinlik hakkında bilgi veren Okul Müdürü Selma Ural, Aydın Sosyal Bilimler Lisesi’nin 2014 ÖSYM’de yerleştirmede Aydın birincisi olduğunu ve bu başarıyı bu yıl da sürdüreceklerini düşündüğünü ifade etti. YGS ve LYS sınavlarını öğrenciler üzerinde baskı odağı olmaktan çıkarmak için çeşitli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Ural, bu kahvaltının da bunun bir parçası olduğunun belirtti.
Aydın Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, YGS sınavı öncesinde düzenlenen etkinlikle stres attı.

Aydın’ın ÖSYM sınavlarında en başarılı liselerinden biri olan ve 2013 LYS’de yüzde 95’lik bir yerleştirme oranıyla yerleştirmede ilk sırada yer alan Aydın Sosyal Bilimler Lisesi’nde YGS öncesinde son sınıf öğrencileriyle hem stres atmak hem de öğrencilerin moral motivasyonlarını arttırmak amacıyla bir kahvaltı düzenledi. Okul yönetimi, öğretmenler ve son sınıf öğrencileri kahvaltı süresince sınav stresinden uzak, huzurlu ve eğlenceli vakit geçirdi.

Etkinlik hakkında bilgi veren Okul Müdürü Selma Ural, Aydın Sosyal Bilimler Lisesi’nin 2014 ÖSYM’de yerleştirmede Aydın birincisi olduğunu ve bu başarıyı bu yıl da sürdüreceklerini düşündüğünü ifade etti. YGS ve LYS sınavlarını öğrenciler üzerinde baskı odağı olmaktan çıkarmak için çeşitli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Ural, bu kahvaltının da bunun bir parçası olduğunun belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.