Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yeşillendirmeye devam ediyor

GÜNCEL 20.06.2017 - 15:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3460+ kez okundu.
 

Yeşillendirmeye devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, park ve bahçelerde yeşillendirme çalışmaları ile insanlara daha güzel ve estetik bir kent sunmaya devam ediyor. Efeler’de çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçenin estetik bir görünüme kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor. İl ve ilçe merkezlerinin vitrinleri olan orta refüjler, kaldırımlar ve kavşaklardaki güzelleştirme çalışmaları vatandaşları memnun ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de, Efeler ilçe merkezinin değişik bölgelerinde devam eden çiçek dikimleri, çimlendirme çalışmaları ile güzelleştirme çalışmalarına devem ediyor. Halkın gerekli hassasiyeti göstererek dikilen çiçeklere ve çimlere zarar verilmemesini isterken Efeler dışında da diğer ilçelerde aynı çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yetki ve sorumluluk alanında bulunan tüm yeşil alanların bakımı, biçilmesi, gübrelenmesi, sulanması, ağaçların budanması ve gereken durumlarda ömrünü tamamlanmış olanların kesilmesini sağlıyor. Ekipler oyun park alanların tadilatı bakım ve onarımı ile ilgilenmek, mezarlık sahalarının otlarının biçilmesini ve ağaçların budanmasını sağlamak, şehir merkezinde ve ana arterlerde mevsimlik çiçek ekiminin yapılmasını sağlıyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, park ve bahçelerde yeşillendirme çalışmaları ile insanlara daha güzel ve estetik bir kent sunmaya devam ediyor.

Efeler’de çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçenin estetik bir görünüme kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor. İl ve ilçe merkezlerinin vitrinleri olan orta refüjler, kaldırımlar ve kavşaklardaki güzelleştirme çalışmaları vatandaşları memnun ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de, Efeler ilçe merkezinin değişik bölgelerinde devam eden çiçek dikimleri, çimlendirme çalışmaları ile güzelleştirme çalışmalarına devem ediyor. Halkın gerekli hassasiyeti göstererek dikilen çiçeklere ve çimlere zarar verilmemesini isterken Efeler dışında da diğer ilçelerde aynı çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yetki ve sorumluluk alanında bulunan tüm yeşil alanların bakımı, biçilmesi, gübrelenmesi, sulanması, ağaçların budanması ve gereken durumlarda ömrünü tamamlanmış olanların kesilmesini sağlıyor. Ekipler oyun park alanların tadilatı bakım ve onarımı ile ilgilenmek, mezarlık sahalarının otlarının biçilmesini ve ağaçların budanmasını sağlamak, şehir merkezinde ve ana arterlerde mevsimlik çiçek ekiminin yapılmasını sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.