Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yeşilköy taşkından korunacak

GÜNCEL 25.09.2017 - 12:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2756+ kez okundu.
 

Yeşilköy taşkından korunacak

Söke Yeşilköy Mahallesi taşkınlardan korunacak

AYDIN- Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürlüğü tarafından yüklenici firmaya yaptırılan Söke Yeşilköy deresi taşkın koruma inşaatı tamamlandı. DSİ 21. Bölge Müdürlüğü sınırları dahilinde olan Söke Yeşilköy Deresi taşkın koruma inşaatı tamamlanarak geçici kabule hazır hale getirildi. Geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürlüğü ile yüklenici firma arasında işin yapımı için sözleşme imzalanarak yapımına başlanan taşkın koruma inşaatı tamamlandı. Yapımı tamamlanan taşkın koruma inşaatı ile Söke Yeşilköy Mahallesi ve Azap Gölü’nün taşkın hasarlarından korunacağı belirtildi.
Söke Yeşilköy Mahallesi taşkınlardan korunacak

AYDIN- Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürlüğü tarafından yüklenici firmaya yaptırılan Söke Yeşilköy deresi taşkın koruma inşaatı tamamlandı.

DSİ 21. Bölge Müdürlüğü sınırları dahilinde olan Söke Yeşilköy Deresi taşkın koruma inşaatı tamamlanarak geçici kabule hazır hale getirildi. Geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürlüğü ile yüklenici firma arasında işin yapımı için sözleşme imzalanarak yapımına başlanan taşkın koruma inşaatı tamamlandı.

Yapımı tamamlanan taşkın koruma inşaatı ile Söke Yeşilköy Mahallesi ve Azap Gölü’nün taşkın hasarlarından korunacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.