Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yeşile 4500 fidanlık katkı

GÜNCEL 21.03.2017 - 19:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3203+ kez okundu.
 

Yeşile 4500 fidanlık katkı

Aydın'da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında orman teşkilatı tarafından 4 bin 500 adet fidan dağıtıldı.

AYDIN- 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası, Aydın’da düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Aydın Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, Aydın Bey Camisi önünde vatandaşlara 4 bin 500 adet fidan dağıtıldı. Osman Yozgatlı Mahallesi Tellidede mevkiinde öğrenciler fidan diktiler. Aydın Orman İşletme Müdürü Yusuf Karartı, vatandaşlara ücretsiz dağıtılan fidanlarla Orman Haftası’nda farkındalık sağladıklarını söyledi. Her yıl çeşitli etkinliklerle bugünü kutladıklarını belirten Karartı, bu sene öğrenciler ile birlikte Tellidede mevkiinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirdiklerini ve bu etkinlikle öğrencilere orman sevgisini aşılamaya çalıştıklarını kaydetti. Hafta sonuna kadar Aydın’da orman işletme ilçe müdürlüklerince okullarla birlikte fidan dikme etkinliği düzenleneceği belirtildi.
Aydın'da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında orman teşkilatı tarafından 4 bin 500 adet fidan dağıtıldı.

AYDIN- 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası, Aydın’da düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Aydın Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, Aydın Bey Camisi önünde vatandaşlara 4 bin 500 adet fidan dağıtıldı. Osman Yozgatlı Mahallesi Tellidede mevkiinde öğrenciler fidan diktiler.

Aydın Orman İşletme Müdürü Yusuf Karartı, vatandaşlara ücretsiz dağıtılan fidanlarla Orman Haftası’nda farkındalık sağladıklarını söyledi. Her yıl çeşitli etkinliklerle bugünü kutladıklarını belirten Karartı, bu sene öğrenciler ile birlikte Tellidede mevkiinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirdiklerini ve bu etkinlikle öğrencilere orman sevgisini aşılamaya çalıştıklarını kaydetti.

Hafta sonuna kadar Aydın’da orman işletme ilçe müdürlüklerince okullarla birlikte fidan dikme etkinliği düzenleneceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.