Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yeşilçam şarkılarıyla coştular

MAGAZİN 12.05.2017 - 11:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3678+ kez okundu.
 

Yeşilçam şarkılarıyla coştular

Didim Belediyesi'nin katkılarıyla Didim Müzik Derneği TSM korosunun düzenlediği “Yeşilçam Konseri 4” adlı konserde Didimliler Klasikleşen Yeşilçam şarkılarını dinledi.

AYDIN- Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'ndeki konseri Didim Kaymakamı İskender Yönden ve eşi İlçe Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven ve eşi, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve eşi, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda Didimli sanatsever izledi. Koro şefliğini Seher Giray’ın yaptığı konserde, Yeşilçam filmlerinin unutulmaz eserleri seslendirildi. İki bölümden oluşan konserde Ali Şenyuva, Emel Berik ve Gözde Bayçora ile birlikte Sanat güneşi Zeki Müren’in şarkılarını seslendirirken koro ve solo halinde seslendirilen şarkılar dinleyicilerden büyük alkış aldı. Didimlilerin yoğun ilgi gösterdiği konser, büyük beğeni topladı.
Didim Belediyesi'nin katkılarıyla Didim Müzik Derneği TSM korosunun düzenlediği “Yeşilçam Konseri 4” adlı konserde Didimliler Klasikleşen Yeşilçam şarkılarını dinledi.

AYDIN- Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'ndeki konseri Didim Kaymakamı İskender Yönden ve eşi İlçe Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven ve eşi, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve eşi, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda Didimli sanatsever izledi.

Koro şefliğini Seher Giray’ın yaptığı konserde, Yeşilçam filmlerinin unutulmaz eserleri seslendirildi. İki bölümden oluşan konserde Ali Şenyuva, Emel Berik ve Gözde Bayçora ile birlikte Sanat güneşi Zeki Müren’in şarkılarını seslendirirken koro ve solo halinde seslendirilen şarkılar dinleyicilerden büyük alkış aldı. Didimlilerin yoğun ilgi gösterdiği konser, büyük beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.