Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yeşil Mahalle’de yol çalışması sürüyor

GENEL 31.01.2019 - 17:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2826+ kez okundu.
 

Yeşil Mahalle’de yol çalışması sürüyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, Yeşil Mahalle 1857 Sokakta Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını yerinde incelediği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeşil Mahalle 1857 Sokakta Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen yol açma, bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi. İlçe genelinde yaşam standartlarının yükseltilmesi, can ve mal güvenliğinin sağlanması için her türlü imkanların seferber edildiğini belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Yaptığımız yatırımlarla Yeşil Mahallemiz Nazillimizin yeni cazibe merkezlerinden biri haline geldi. Ekiplerimiz kırsaldan merkeze tüm mahallelerimizde yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Nazilli halkı her şeyin en güzelini hak ediyor. Biz de Nazilli Belediyesi olarak büyük bir gayretle hizmet etmeye devam ediyoruz” diye konuştu. Yeşil Mahalle 1857 Sokakta bulunan toplam 2 bin metrekare alanda parke taşı döşeme çalışması yaptıklarını ifade eden Alıcık, “20 metre genişlik ve 100 metre uzunluktaki yolumuzda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Parke taşı döşeme işlemlerini en kısa sürede tamamlayıp yolumuzu yaya ve araç trafiğine açacağız” dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, Yeşil Mahalle 1857 Sokakta Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını yerinde incelediği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeşil Mahalle 1857 Sokakta Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen yol açma, bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi.

İlçe genelinde yaşam standartlarının yükseltilmesi, can ve mal güvenliğinin sağlanması için her türlü imkanların seferber edildiğini belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Yaptığımız yatırımlarla Yeşil Mahallemiz Nazillimizin yeni cazibe merkezlerinden biri haline geldi. Ekiplerimiz kırsaldan merkeze tüm mahallelerimizde yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Nazilli halkı her şeyin en güzelini hak ediyor. Biz de Nazilli Belediyesi olarak büyük bir gayretle hizmet etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Yeşil Mahalle 1857 Sokakta bulunan toplam 2 bin metrekare alanda parke taşı döşeme çalışması yaptıklarını ifade eden Alıcık, “20 metre genişlik ve 100 metre uzunluktaki yolumuzda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Parke taşı döşeme işlemlerini en kısa sürede tamamlayıp yolumuzu yaya ve araç trafiğine açacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.