Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yeşil alanlar bakımda

GÜNCEL 03.08.2018 - 20:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3274+ kez okundu.
 

Yeşil alanlar bakımda

Didim’deki yeşil alanlarda çalışmalar devam ediyor.

AYDIN- Didim Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan yeşil alanlarda ot temizliği, çim biçme, budama, sulama işlerine devam ediyor. Didim ilçe genelindeki sokaklar, arsalar, hazine arazilerindeki ot kesimleri, refüj çalışmaları, park ve yeşil alanların çim kesim işlemi devam ediyor. Altınkum Mahallesi’ndeki yeşil alanlarda budama ve kırık yaprakların düzenlenmesi yapılırken, park ve yeşil alanların rutin kontrolleri devam ediyor. Belediyemize ulaşan arıza bildirimleri ve şikayetleri üzerine, sorun yaşanan yerlerin bakım ve onarımları sırasıyla tamamlanıyor. Çalışmalarına ara vermeden devam eden belediye ekipleri, tatil için gelen vatandaşların daha güzel bir ortamda tatillerini geçirmeleri için yoğun çaba harcıyor.
Didim’deki yeşil alanlarda çalışmalar devam ediyor.

AYDIN- Didim Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan yeşil alanlarda ot temizliği, çim biçme, budama, sulama işlerine devam ediyor.

Didim ilçe genelindeki sokaklar, arsalar, hazine arazilerindeki ot kesimleri, refüj çalışmaları, park ve yeşil alanların çim kesim işlemi devam ediyor. Altınkum Mahallesi’ndeki yeşil alanlarda budama ve kırık yaprakların düzenlenmesi yapılırken, park ve yeşil alanların rutin kontrolleri devam ediyor. Belediyemize ulaşan arıza bildirimleri ve şikayetleri üzerine, sorun yaşanan yerlerin bakım ve onarımları sırasıyla tamamlanıyor.

Çalışmalarına ara vermeden devam eden belediye ekipleri, tatil için gelen vatandaşların daha güzel bir ortamda tatillerini geçirmeleri için yoğun çaba harcıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.