Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yeryüzünün meleklerini şahitlik ediyoruz!

17.02.2020 - 21:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3834+ kez okundu.
 

Yeryüzünün meleklerini şahitlik ediyoruz!

Aydın’da doğum fotoğrafçısı olarak hizmet veren Nazlı Kılavuz; “doğum öncesinde hamile çekimi, doğum çekimi, doğum sonrası yeni doğan çekimi ile yeryüzü meleklerinizin eşsiz anlarına şahitlik ediyoruz” dedi.

AYDIN - Şeyma Gamze ve Mustafa Yiğit çifti, (Gazetemizin Haber Müdürü Gezgin Değirmenci’nin kızı) doğum öncesi ve doğum sonrası anılarını ölümsüzleştirmek için, Aydın’da doğum fotoğrafçısı olarak hizmet veren Nazlı Kılavuz ile birlikte hareket ediyorlar. Nazlı Kılavuz yapmış olduğu sanatıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu, “Aydın özel medinova hastanesi anlaşmalı fotoğrafçısıyım. Ege liva hastanesi ve diğer hastanelerde de doğum çekimi yapmaktayım. Doğumla ilgili anılarınızı ölümsüzleştirmek istemez misiniz? Normal doğum veya sezaryen doğum fark etmeksizin bebeğiniz gece gündüz saat kaçta gelmek isterse istesin hastaneye gelip doğum çekiminizi yapıyorum. Doğumdan önce odada çekime başlıyorum. Doğuma gidiş anınız, doğum sırasında, bebeğinizin babayla ilk buluşma anı, bebeğinizin ilk kontrollerini fotoğraflıyorum. Sizin odaya gelişiniz ile siz ve bebeğinizin dinlenmesi için yanınızdan ayrılıyorum ve taburcu olmadan önce taburcu çekiminizi yapıyorum. Doğum tamamen spontane gelişen bir durum olduğu için poz sayım yok anı yakaladığım sürece çekim yapıyorum. Taburcu çekiminden sonra iki aşamada çekilmiş olan tüm fotoğrafları dijital olarak çekim sonrası teslim ediyorum. Bebeğiniz dünyaya geldi ve kime benziyor diye soruların havada uçuştuğu döneme geçtiniz, işte bu dönem çok özel bir dönem. 20 gün sonunda bebeğinizin siması değişmeye başlayacak. Dünyaya ilk merhaba dediği suretini sizlere anı olarak bırakmak için buradayım. Aydın’ın herhangi bir ilçesinde olmanız işimize engel değil” dedi.  “ANILARIMIZI ÖLÜMSÜZLEŞTİRMEK İSTEDİK” Anne adayı Ş. Gamze Yiğit, “Biz 2019 yılında evlendik. Düğünümüzle ilgili gerek kına gecesi gerek gelin alma ve balomuzu kayıt altına aldık. Bu güzel ve özel anılarımız yaşamımızda bizlerle birlikte olacak ve gelecek kuşaklarımızı çok özel bir miras bırakacağız. Tabi ki bizim bu özel günlerimizde yanımızda olan, katkı sunan ve anılarımızı ölümsüzleştiren Nazlı Kılavuz hanıma şahsım ve eşim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Aydın’da doğum fotoğrafçısı olarak hizmet veren Nazlı Kılavuz; “doğum öncesinde hamile çekimi, doğum çekimi, doğum sonrası yeni doğan çekimi ile yeryüzü meleklerinizin eşsiz anlarına şahitlik ediyoruz” dedi.

AYDIN - Şeyma Gamze ve Mustafa Yiğit çifti, (Gazetemizin Haber Müdürü Gezgin Değirmenci’nin kızı) doğum öncesi ve doğum sonrası anılarını ölümsüzleştirmek için, Aydın’da doğum fotoğrafçısı olarak hizmet veren Nazlı Kılavuz ile birlikte hareket ediyorlar.

Nazlı Kılavuz yapmış olduğu sanatıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu, “Aydın özel medinova hastanesi anlaşmalı fotoğrafçısıyım. Ege liva hastanesi ve diğer hastanelerde de doğum çekimi yapmaktayım. Doğumla ilgili anılarınızı ölümsüzleştirmek istemez misiniz? Normal doğum veya sezaryen doğum fark etmeksizin bebeğiniz gece gündüz saat kaçta gelmek isterse istesin hastaneye gelip doğum çekiminizi yapıyorum.

Doğumdan önce odada çekime başlıyorum. Doğuma gidiş anınız, doğum sırasında, bebeğinizin babayla ilk buluşma anı, bebeğinizin ilk kontrollerini fotoğraflıyorum.

Sizin odaya gelişiniz ile siz ve bebeğinizin dinlenmesi için yanınızdan ayrılıyorum ve taburcu olmadan önce taburcu çekiminizi yapıyorum. Doğum tamamen spontane gelişen bir durum olduğu için poz sayım yok anı yakaladığım sürece çekim yapıyorum. Taburcu çekiminden sonra iki aşamada çekilmiş olan tüm fotoğrafları dijital olarak çekim sonrası teslim ediyorum.

Bebeğiniz dünyaya geldi ve kime benziyor diye soruların havada uçuştuğu döneme geçtiniz, işte bu dönem çok özel bir dönem. 20 gün sonunda bebeğinizin siması değişmeye başlayacak. Dünyaya ilk merhaba dediği suretini sizlere anı olarak bırakmak için buradayım. Aydın’ın herhangi bir ilçesinde olmanız işimize engel değil” dedi. 

“ANILARIMIZI ÖLÜMSÜZLEŞTİRMEK İSTEDİK”

Anne adayı Ş. Gamze Yiğit, “Biz 2019 yılında evlendik. Düğünümüzle ilgili gerek kına gecesi gerek gelin alma ve balomuzu kayıt altına aldık. Bu güzel ve özel anılarımız yaşamımızda bizlerle birlikte olacak ve gelecek kuşaklarımızı çok özel bir miras bırakacağız. Tabi ki bizim bu özel günlerimizde yanımızda olan, katkı sunan ve anılarımızı ölümsüzleştiren Nazlı Kılavuz hanıma şahsım ve eşim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.