Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yerim Seni İstanbul

GÜNCEL 27.08.2016 - 15:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3015+ kez okundu.
 

Yerim Seni İstanbul

Kültür ve sanat faaliyetlerine verdiği önemi çeşitli etkinliklerde gösteren Uğur Soğutma; destekçilerinden biri olduğu, Türkiye’nin eşsiz şehri İstanbul’un 230 farklı mekânını gezen yazarların kaleme aldığı‘Yerim Seni İstanbul’ adlı kitap yayınlandı.

AYDIN- Türkiye’nin bu kozmopolit kentindeki en geniş lezzet rehberi olarak nitelendirilen kitap “Yerim Seni İstanbul” 6 farklı kişinin şehri karış karış, semt semt gezerek aldıkları notlardan meydana gelmiş. Yüzlerce lezzet durağını meraklıları için inceleyen ve kendilerini ‘Sonradan Gurmeler’ olarak adlandıran oluşum, İstanbul’un gastronomi mirasını keşfetmek isteyen herkesi hedefliyor. “Büyülü şehrin en mütevazı ve en lezzetli duraklarını derledik! Haydi duymayın, çıkın sokaklara, İstanbul sizi bekliyor!” sloganıyla yola çıkarak hazırlanan kitapta bu mekanlar hakkında bilgi, özel lezzetleri, adres ve telefon bilgileri bulunuyor. Yerim Seni İstanbul’un 8 senelik bir emeğin ve özverinin eseri olduğunu belirten Sonradan Gurmeler kurucu üyesi Ömürden Sezgin, “Büyülü şehir İstanbul’un özel mekânlarını, arka sokak lezzetlerini tek tek gezdik. Esnaflarla sohbet ettik, birbirinden ilginç hikâyelerini dinledik ve bu renkli kitapta bir araya getirdik. Bu proje için bize kapılarını açan esnafımıza, tavsiye yazıları ve sürekli destekleriyle sektörün uzman isimlerine ve sponsorlarımızdan biri olan Uğur Soğutma‘ya teşekkür ediyoruz“ dedi. “İstanbul, bu büyük coğrafyanın lezzetlerinin bir araya geldiği büyülü bir şehir olduğunu söyleyen Sezgin, “Biz, 8 yıl önce çıktığımız yolda, gördüğümüz hikâyeleri ve tattığımız lezzetleri bir araya getirdik. İkinci projemizde ise İstanbul dışında kalan lezzetleri yerinde keşfetmeye çıkacağız“ diye konuştu. Yemek meraklıları için raflardaki yerini alan kitap birçok ünlü yorumcu ve yazardan tam not alırken Uğur Soğutma A.Ş. Pazarlama Departmanı Marka ve Ürün şefi “Uğur olarak güzel tatları koruma ve tazeliği saklama konseptine hep sahip çıktık. Markamızın var olma amacıyla örtüşen bu projeyi ilk duyduğumuzda çok heyecanlandık. Gerçekten İstanbul gibi zengin bir şehirden çıkan, bir çok kültürü içinde barındıran lezzetli ve uzun soluklu bir çalışma oldu. Emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkürü bir borç biliriz.”diyerek duygularını dile getirdi.
Kültür ve sanat faaliyetlerine verdiği önemi çeşitli etkinliklerde gösteren Uğur Soğutma; destekçilerinden biri olduğu, Türkiye’nin eşsiz şehri İstanbul’un 230 farklı mekânını gezen yazarların kaleme aldığı‘Yerim Seni İstanbul’ adlı kitap yayınlandı.

AYDIN- Türkiye’nin bu kozmopolit kentindeki en geniş lezzet rehberi olarak nitelendirilen kitap “Yerim Seni İstanbul” 6 farklı kişinin şehri karış karış, semt semt gezerek aldıkları notlardan meydana gelmiş. Yüzlerce lezzet durağını meraklıları için inceleyen ve kendilerini ‘Sonradan Gurmeler’ olarak adlandıran oluşum, İstanbul’un gastronomi mirasını keşfetmek isteyen herkesi hedefliyor. “Büyülü şehrin en mütevazı ve en lezzetli duraklarını derledik! Haydi duymayın, çıkın sokaklara, İstanbul sizi bekliyor!” sloganıyla yola çıkarak hazırlanan kitapta bu mekanlar hakkında bilgi, özel lezzetleri, adres ve telefon bilgileri bulunuyor.

Yerim Seni İstanbul’un 8 senelik bir emeğin ve özverinin eseri olduğunu belirten Sonradan Gurmeler kurucu üyesi Ömürden Sezgin, “Büyülü şehir İstanbul’un özel mekânlarını, arka sokak lezzetlerini tek tek gezdik. Esnaflarla sohbet ettik, birbirinden ilginç hikâyelerini dinledik ve bu renkli kitapta bir araya getirdik. Bu proje için bize kapılarını açan esnafımıza, tavsiye yazıları ve sürekli destekleriyle sektörün uzman isimlerine ve sponsorlarımızdan biri olan Uğur Soğutma‘ya teşekkür ediyoruz“ dedi. “İstanbul, bu büyük coğrafyanın lezzetlerinin bir araya geldiği büyülü bir şehir olduğunu söyleyen Sezgin, “Biz, 8 yıl önce çıktığımız yolda, gördüğümüz hikâyeleri ve tattığımız lezzetleri bir araya getirdik. İkinci projemizde ise İstanbul dışında kalan lezzetleri yerinde keşfetmeye çıkacağız“ diye konuştu.

Yemek meraklıları için raflardaki yerini alan kitap birçok ünlü yorumcu ve yazardan tam not alırken Uğur Soğutma A.Ş. Pazarlama Departmanı Marka ve Ürün şefi “Uğur olarak güzel tatları koruma ve tazeliği saklama konseptine hep sahip çıktık. Markamızın var olma amacıyla örtüşen bu projeyi ilk duyduğumuzda çok heyecanlandık. Gerçekten İstanbul gibi zengin bir şehirden çıkan, bir çok kültürü içinde barındıran lezzetli ve uzun soluklu bir çalışma oldu. Emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkürü bir borç biliriz.”diyerek duygularını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.