Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yeri belirlendi!

RESMİ İLAN 04.08.2015 - 10:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3112+ kez okundu.
 

Yeri belirlendi!

Didim İlçe Sportif Turizm Kurulu, İlçede jeep safari turlarının düzenlenebileceği parkur alanını belirledi.

Didim İlçesi Sportif Turizm Kurulu, 29 Temmuz 2015 tarihinde yaptığı toplantıda alınan 2015/9 numaralı toplantı kararı ile Didim’de 'Jeep safari parkur alanını' belirlendi. Başlangıç noktası Yeşilkent 200. Sokak olarak belirlenen jeep safari parkur alanının sınırları bozbük 37 derece 20'52.00 kazıklı mevkii sınırları arası olarak ilan edildi.Söz konusu jeep safari parkur alanı, aydın valiliği’nin 31 Temmuz 2015 tarih ve 4075 sayılı valilik oluru ile ilan edildi. Didim jeep safari parkur alanı için müracaatlar, valilik ilanı takiben Aydın İl Kültür ve turizm müdürlüğü’ne yapılacak. Yapılan başvurular genel mevzuat ve turizm amaçlı sportif faaliyet yönetmeliği’nde belirtilen esaslar çerçevesinde değerlendirilecek.
Didim İlçe Sportif Turizm Kurulu, İlçede jeep safari turlarının düzenlenebileceği parkur alanını belirledi.

Didim İlçesi Sportif Turizm Kurulu, 29 Temmuz 2015 tarihinde yaptığı toplantıda alınan 2015/9 numaralı toplantı kararı ile Didim’de 'Jeep safari parkur alanını' belirlendi. Başlangıç noktası Yeşilkent 200. Sokak olarak belirlenen jeep safari parkur alanının sınırları bozbük 37 derece 20'52.00 kazıklı mevkii sınırları arası olarak ilan edildi.Söz konusu jeep safari parkur alanı, aydın valiliği’nin 31 Temmuz 2015 tarih ve 4075 sayılı valilik oluru ile ilan edildi.

Didim jeep safari parkur alanı için müracaatlar, valilik ilanı takiben Aydın İl Kültür ve turizm müdürlüğü’ne yapılacak. Yapılan başvurular genel mevzuat ve turizm amaçlı sportif faaliyet yönetmeliği’nde belirtilen esaslar çerçevesinde değerlendirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.