Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yenipazar’da Çerçioğlu ve Yüsran Erden'e büyük ilgi

SİYASET 03.02.2019 - 19:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3451+ kez okundu.
 

Yenipazar’da Çerçioğlu ve Yüsran Erden'e büyük ilgi

Yenipazar Deve Güreşleri’ni izleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu Yenipazarlıların bağrına bastığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, vatandaşlar büyük ilgi gösterdikleri Başkan Çerçioğlu'nu ve CHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı Yüsran Erden'i destekleyeceklerini söyledi. Başkan Yüsran Erden ile birlikte güreş arenasına yoğun tezahüratlar altında giren Başkan Çerçioğlu’nu Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı karşıladı. Başkan Savcı ve Erden'le birlikte vatandaşları selamlayan Başkan Çerçioğlu'na CHP Yenipazar İlçe Başkanı Sergül Duransoy ile meclis üyeleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de eşlik etti. Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Yörük kültürünü yaşattığı ve desteklediği için Başkan Çerçioğlu'na teşekkür ederken kendisine yağlık hediye etti. Güreşleri izledikten sonra tepe üzerinde kurulan güreş izleme alanını ziyaret eden Başkan Çerçioğlu yüzlerce vatandaşla hatıra fotoğrafı çekildi. Başkan Çerçioğlu, vatandaşlara gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür etti.
Yenipazar Deve Güreşleri’ni izleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu Yenipazarlıların bağrına bastığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, vatandaşlar büyük ilgi gösterdikleri Başkan Çerçioğlu'nu ve CHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı Yüsran Erden'i destekleyeceklerini söyledi.

Başkan Yüsran Erden ile birlikte güreş arenasına yoğun tezahüratlar altında giren Başkan Çerçioğlu’nu Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı karşıladı. Başkan Savcı ve Erden'le birlikte vatandaşları selamlayan Başkan Çerçioğlu'na CHP Yenipazar İlçe Başkanı Sergül Duransoy ile meclis üyeleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de eşlik etti.

Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Yörük kültürünü yaşattığı ve desteklediği için Başkan Çerçioğlu'na teşekkür ederken kendisine yağlık hediye etti.

Güreşleri izledikten sonra tepe üzerinde kurulan güreş izleme alanını ziyaret eden Başkan Çerçioğlu yüzlerce vatandaşla hatıra fotoğrafı çekildi. Başkan Çerçioğlu, vatandaşlara gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.