Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yenipazar’a 2 içme suyu kuyusu daha kazandırdı

GÜNCEL 08.08.2019 - 16:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3533+ kez okundu.
 

Yenipazar’a 2 içme suyu kuyusu daha kazandırdı

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü yatırım hamlesinin durmaksızın devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun en hassas konu olarak nitelendirdiği içme suyu konusunda, ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri yoğun bir tempoda çalışıyor. Bu çerçevede il genelinde içme suyu yeterliliği sağlamak ve oluşması muhtemel içme suyu sorunlarını önlemek için ekipler aralıksız sondaj çalışması gerçekleştiriyor. Son olarak Yenipazar’a bağlı Çavdar ve Eğridere’de sondaj çalışması yapan ekipler, 2 adet yeni içme suyu kuyusunu ilçeye kazandırdı. Yapılacak son çalışmaların tamamlanması ile birlikte yeni içme suyu kuyuları, mahalle depolarına bağlanarak vatandaşlara ulaştırılacak. BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR Yeni döneme hızlı bir giriş yapan Özlem Çerçioğlu’nun, tüm kentte başlattığı yatırım seferberliği vatandaşların büyük takdirini topluyor. Yatırımlar çerçevesinde 2 adet içme suyu kuyusuna kavuşan Çavdar ve Eğridere mahallelerinde yaşayan vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü yatırım hamlesinin durmaksızın devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun en hassas konu olarak nitelendirdiği içme suyu konusunda, ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri yoğun bir tempoda çalışıyor. Bu çerçevede il genelinde içme suyu yeterliliği sağlamak ve oluşması muhtemel içme suyu sorunlarını önlemek için ekipler aralıksız sondaj çalışması gerçekleştiriyor.

Son olarak Yenipazar’a bağlı Çavdar ve Eğridere’de sondaj çalışması yapan ekipler, 2 adet yeni içme suyu kuyusunu ilçeye kazandırdı. Yapılacak son çalışmaların tamamlanması ile birlikte yeni içme suyu kuyuları, mahalle depolarına bağlanarak vatandaşlara ulaştırılacak.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Yeni döneme hızlı bir giriş yapan Özlem Çerçioğlu’nun, tüm kentte başlattığı yatırım seferberliği vatandaşların büyük takdirini topluyor. Yatırımlar çerçevesinde 2 adet içme suyu kuyusuna kavuşan Çavdar ve Eğridere mahallelerinde yaşayan vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.