Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yenipazar İdman Yurdu'nda mutlu son

SPOR 04.07.2019 - 19:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3942+ kez okundu.
 

Yenipazar İdman Yurdu'nda mutlu son

Aydın'da Kulüpler Arası Büyük Erkekler Voleybol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Kupaya katılan takımın arasından şampiyon Kelebek Mobilya Yenipazar İdman Yurdu oldu.

AYDIN- 13 yıl aradan sonra yeni ismiyle tekrar yeşil sahalara dönen Yenipazar ekibinde il şampiyonluğu sevinci yaşandı. Katıldığı büyük erkekler voleybol liginde şampiyon oldu. Voleybol federasyonu ve Aydın Gençlik spor il müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği ligde 6 takım yarıştı. Müsabakalar Kupaya Efeler Atatürk Anadolu Lisesi A ve B takımları, Yenipazar İdman Yurdu ve Yenipazar Gençlerbirliği Belediyespor, Pamukörenspor ve Gencelli İdman Yurdu takımları katıldı. Oynadığı 5 maçın 5'ini de kazanan Kelebek Mobilya Yenipazar İdman Yurdu şampiyon oldu. Kulüp Başkanı Serkan Saraçoğlu, “Kupayı alarak, Yenipazar'a şampiyonluğu getirdik. Başta sporcularımızı ve bizleri destek veren taraftarlarımıza çak teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kupasını ilçemize getirdiğimiz için çok mutluyum. Şampiyonluk kupamız arkadaşım dostum isim sponsorumuz mahallemizin evladı Murat Koyunoğlu’na ve kelebek mobilya ailesine de hayırlı olsun” dedi.
Aydın'da Kulüpler Arası Büyük Erkekler Voleybol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Kupaya katılan takımın arasından şampiyon Kelebek Mobilya Yenipazar İdman Yurdu oldu.

AYDIN- 13 yıl aradan sonra yeni ismiyle tekrar yeşil sahalara dönen Yenipazar ekibinde il şampiyonluğu sevinci yaşandı. Katıldığı büyük erkekler voleybol liginde şampiyon oldu. Voleybol federasyonu ve Aydın Gençlik spor il müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği ligde 6 takım yarıştı.

Müsabakalar Kupaya Efeler Atatürk Anadolu Lisesi A ve B takımları, Yenipazar İdman Yurdu ve Yenipazar Gençlerbirliği Belediyespor, Pamukörenspor ve Gencelli İdman Yurdu takımları katıldı. Oynadığı 5 maçın 5'ini de kazanan Kelebek Mobilya Yenipazar İdman Yurdu şampiyon oldu.

Kulüp Başkanı Serkan Saraçoğlu, “Kupayı alarak, Yenipazar'a şampiyonluğu getirdik. Başta sporcularımızı ve bizleri destek veren taraftarlarımıza çak teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kupasını ilçemize getirdiğimiz için çok mutluyum. Şampiyonluk kupamız arkadaşım dostum isim sponsorumuz mahallemizin evladı Murat Koyunoğlu’na ve kelebek mobilya ailesine de hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.