Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yenipazar eski Başkanı Erden’in acı günü

29.09.2015 - 03:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2993+ kez okundu.
 

Yenipazar eski Başkanı Erden’in acı günü

Yüsran Erden’in Oğlu İstanbul’daki evinde ölü bulundu

Aydın’ın Yenipazar ilçesi eski Belediye Başkanı Yüsran Erden’in oğlu, İstanbul’daki evinde ölü olarak bulundu. Yenipazar Belediyesi eski Başkanı Yüsran Erden’in 26 yaşındaki oğlu Can Erden, askerden geldikten sonra iş bularak İstanbul’a yerleşti. 2 yıldır burada yalnız başına yaşamakta olan Can Erden, dün evinde ölü bulundu. Erden’in cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıpa gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yüsran Erden’in Oğlu İstanbul’daki evinde ölü bulundu

Aydın’ın Yenipazar ilçesi eski Belediye Başkanı Yüsran Erden’in oğlu, İstanbul’daki evinde ölü olarak bulundu.

Yenipazar Belediyesi eski Başkanı Yüsran Erden’in 26 yaşındaki oğlu Can Erden, askerden geldikten sonra iş bularak İstanbul’a yerleşti. 2 yıldır burada yalnız başına yaşamakta olan Can Erden, dün evinde ölü bulundu. Erden’in cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıpa gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.