Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yenilikçi drama eğitimleri sürüyor

SANAT 04.03.2017 - 20:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3296+ kez okundu.
 

Yenilikçi drama eğitimleri sürüyor

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen Yenilikçi Drama Eğitimi’nin yeni dönemi başladı.

AYDIN- Dört dönem boyunca toplam 910 çocuğa drama eğitimi veren Kuşadası Belediyesi, beşinci dönemde ise 210 öğrenciye yaratıcı drama eğitimi veriyor. Çocukların kişisel gelişimlerine, özgüvenlerine, yenilikçiliklerine katkıda bulunmak ve öğrenme sürecini eğlenceli hale getirmek amacıyla 6-13 yaş grubu çocuklar için düzenlenen Yenilikçi Drama Eğitimleri, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde veriliyor. Drama Eğitmeni Mehmet Turan tarafından verilen eğitimler eğitim-öğretim yılı sonuna kadar devam edecek.
Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen Yenilikçi Drama Eğitimi’nin yeni dönemi başladı.

AYDIN- Dört dönem boyunca toplam 910 çocuğa drama eğitimi veren Kuşadası Belediyesi, beşinci dönemde ise 210 öğrenciye yaratıcı drama eğitimi veriyor.

Çocukların kişisel gelişimlerine, özgüvenlerine, yenilikçiliklerine katkıda bulunmak ve öğrenme sürecini eğlenceli hale getirmek amacıyla 6-13 yaş grubu çocuklar için düzenlenen Yenilikçi Drama Eğitimleri, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde veriliyor. Drama Eğitmeni Mehmet Turan tarafından verilen eğitimler eğitim-öğretim yılı sonuna kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.