Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yenilenen spor salonu açılıyor

GÜNCEL 27.09.2017 - 10:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2974+ kez okundu.
 

Yenilenen spor salonu açılıyor

Söke kapalı spor salonunda Temmuz ayında başlayan yenileme çalışmaları son aşamaya geldi.

AYDIN- Bilindiği gibi; 2016 yılı Kasım ayında meydana gelen hortum felaketi sonrasında çatısı uçan kapalı spor salonunun, 2017 Ocak ayında ilk olarak çatısının onarılmasının ardından, komple yenileme için iki kez ihale süreci yaşanmıştı. Yüklenici firma tarafından Temmuz ayı başında başlayan yenileme çalışmalarının sonuna gelindi. Söke Şehir Stadı yanında hizmet veren Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda kapsamlı bir yenileme çalışması yapıldı. Giriş kısmının zemininin tamamı ile yenilendiği spor salonunda üst kattaki seyirci tuvaletlerinin yanında alt katta sporcu odaları ile bu odalarda bulunan tuvalet ve duşlar tamamen yenilendi. Spor müsabakalarının yapıldığı kapalı salonun zemin parkesi federasyon standartlarında yenilenirken, tribün kısmında protokol ve oyuncu bekleme yerlerinde yeni düzenlemeler yapıldı. Aydınlatmanın güçlendirildiği kapalı spor salonunda doğalgaz bağlantıları ile ısınma sistemi kuruldu. Bunun yanında kapalı spor salonuna bir de elektrik kesintilerine karşı jenaretör sistemi kuruldu. Ayrıca salona yine federasyon standartlarına uygun yeni skorboard ve yeni basket potaları monte edilecek. Tüm çalışmaların en geç 15 gün içinde tamamlanacağını ve kapalı spor salonunun yenilenmiş haliyle müsabakalara yeniden ev sahipliği yapacağını belirten Söke Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü A. Turan Günen; yenilme çalışmaları nedeniyle büyük katkı sağlayan Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e teşekkür etti.
Söke kapalı spor salonunda Temmuz ayında başlayan yenileme çalışmaları son aşamaya geldi.

AYDIN- Bilindiği gibi; 2016 yılı Kasım ayında meydana gelen hortum felaketi sonrasında çatısı uçan kapalı spor salonunun, 2017 Ocak ayında ilk olarak çatısının onarılmasının ardından, komple yenileme için iki kez ihale süreci yaşanmıştı. Yüklenici firma tarafından Temmuz ayı başında başlayan yenileme çalışmalarının sonuna gelindi.

Söke Şehir Stadı yanında hizmet veren Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda kapsamlı bir yenileme çalışması yapıldı. Giriş kısmının zemininin tamamı ile yenilendiği spor salonunda üst kattaki seyirci tuvaletlerinin yanında alt katta sporcu odaları ile bu odalarda bulunan tuvalet ve duşlar tamamen yenilendi. Spor müsabakalarının yapıldığı kapalı salonun zemin parkesi federasyon standartlarında yenilenirken, tribün kısmında protokol ve oyuncu bekleme yerlerinde yeni düzenlemeler yapıldı. Aydınlatmanın güçlendirildiği kapalı spor salonunda doğalgaz bağlantıları ile ısınma sistemi kuruldu. Bunun yanında kapalı spor salonuna bir de elektrik kesintilerine karşı jenaretör sistemi kuruldu. Ayrıca salona yine federasyon standartlarına uygun yeni skorboard ve yeni basket potaları monte edilecek.

Tüm çalışmaların en geç 15 gün içinde tamamlanacağını ve kapalı spor salonunun yenilenmiş haliyle müsabakalara yeniden ev sahipliği yapacağını belirten Söke Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü A. Turan Günen; yenilme çalışmaları nedeniyle büyük katkı sağlayan Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.