Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yeniköy Parkı’nda çalışmalar sürüyor

GÜNCEL 09.12.2019 - 18:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2526+ kez okundu.
 

Yeniköy Parkı’nda çalışmalar sürüyor

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta açılan iki parkın ardından Merkez Yeniköy’deki çalışmalara yoğunlaştığı bildirildi.

AYDIN-  Yapılan açıklamaya göre, seçim dönemi verdiği sözlerden bir tanesini daha yerine getirmek için ekipleri ile yoğun mesai harcayan Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Yeniköy Mahallesi’ni yakın zamanda yeni parkı ile buluşturacak. Ali Gaffar Okkan Parkı ve hafta sonu açılışı gerçekleşen Hasan Yavuz Parkı’ndan sonra Merkez Yeniköy Mahallesi ile yeni parkı buluşturmak isteyen Başkan Atay, halkın taleplerini yerine getirmek için çalıştıklarını ifade etti. Seçim zamanı gerçekleştirdiği ziyaretinde özellikle kadın vatandaşların kendisinden mahalle için park istediklerini ifade eden Başkan Atay, “Her gittiğimiz yerde muhakkak ki vatandaşlarımızın talebi oluyordu. Merkez Yeniköy Mahallemizi ziyaret ettiğimiz zaman kadınlarımız bizden özellikle park istemişlerdi. Göreve gelir gelmez sözlerimizi yerine getirmek adına yoğun bir şekilde çalışmaya başladık. Sıra bizden park isteyen kadınlarımızın taleplerini yerine getirmeye geldi. Bizden mütevazı bir talepte bulunan bu kadınlarımıza ithafen parkımızın adı da ‘Kadınlar Parkı’ olacak” dedi. Merkez Yeniköy’de çalışmaları yoğun bir şekilde devam eden Kadınlar Parkı, yakın zamanda mahalle halkı ile buluşturulacak.
Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta açılan iki parkın ardından Merkez Yeniköy’deki çalışmalara yoğunlaştığı bildirildi.

AYDIN-  Yapılan açıklamaya göre, seçim dönemi verdiği sözlerden bir tanesini daha yerine getirmek için ekipleri ile yoğun mesai harcayan Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Yeniköy Mahallesi’ni yakın zamanda yeni parkı ile buluşturacak.

Ali Gaffar Okkan Parkı ve hafta sonu açılışı gerçekleşen Hasan Yavuz Parkı’ndan sonra Merkez Yeniköy Mahallesi ile yeni parkı buluşturmak isteyen Başkan Atay, halkın taleplerini yerine getirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Seçim zamanı gerçekleştirdiği ziyaretinde özellikle kadın vatandaşların kendisinden mahalle için park istediklerini ifade eden Başkan Atay, “Her gittiğimiz yerde muhakkak ki vatandaşlarımızın talebi oluyordu. Merkez Yeniköy Mahallemizi ziyaret ettiğimiz zaman kadınlarımız bizden özellikle park istemişlerdi. Göreve gelir gelmez sözlerimizi yerine getirmek adına yoğun bir şekilde çalışmaya başladık. Sıra bizden park isteyen kadınlarımızın taleplerini yerine getirmeye geldi. Bizden mütevazı bir talepte bulunan bu kadınlarımıza ithafen parkımızın adı da ‘Kadınlar Parkı’ olacak” dedi.

Merkez Yeniköy’de çalışmaları yoğun bir şekilde devam eden Kadınlar Parkı, yakın zamanda mahalle halkı ile buluşturulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.