Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yenidoğan Parkı tamamlandı

EKONOMİ 31.07.2016 - 00:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3301+ kez okundu.
 

Yenidoğan Parkı tamamlandı

Söke Belediyesi’nin yoğun yol yapım çalışmalarının yanında park ve yeşil alan çalışmaları da devan ediyor.

AYDIN- Yenidoğan Mahallesi’nde Söke Belediyesi ekiplerince yapılan parkın çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Kamelya, çocuk oyun grupları ile açık hava spor aletleri alanlarının oluşturulduğu parkta bir de basketbol sahası bulunuyor. Yenidoğan Mahallesi 10. Sokak’ta bulunan atıl bir alanın değerlendirildiği park alanı toplam 2 Bin 900 metrekare. Bitkilendirilmesi tamamlanan park, Yenidoğan Mahallesi’nin ilk ve tek parkı olma özelliğini de taşıyor. “FEVZİPAŞA’YA PARK YAPIMI DEVAM EDİYOR” Diğer taraftan park ve yeşil alan sıkıntısı çekilen mahallelerden olan Fevzipaşa Mahallesi de yeni parkına yakın zamanda kavuşacak. Söke Belediyesi ekipleri tarafından yoğun bir şekilde çalışmaların sürdüğü park alanında bordür ve istinat duvarı çalışmaları son aşamasına geldi. Zemin dolgularının da tamamlandığı Fevzipaşa Parkı, Akkaya Caddesi üzerinde bulunuyor. Dere kenarında doğal bitki örtüsü ile dikkat çeken alan Fevzipaşa Mahallesi’nde renkli alanlardan biri olacak. Bu alanda da çocuk oyun alanı, kamelya ve oturma grupları yer alacak. Ayrıca Yenikent Mahallesi Fakülteler karşısında bulunan spor kompleksi yanındaki yeşil alan düzenlemesi çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. “YEŞİL ALAN VE PARKLARI ÖNEMSİYORUZ” İlk iki yılda Söke merkezde 3 adet büyük park ile çevre mahallelere (eski köy ve beldeler) 30 adet çocuk oyun alanı kazandıran Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran çalışmaları yakından takip ediyor. Yenidoğan Mahallesi parkının tamamlandığını, yakın zamanda Fevzipaşa ve Yenikent Mahallelerindeki parkların da vatandaşın hizmetinde olacağını söyleyen Başkan Toyran, “Daha yeşil bir Söke yaratmak için çalışmalarımız devam ediyor. Kent estetiği açısından ağırlık verdiğimiz yol çalışmalarının yanında park ve yeşil alan düzenlemelerini de önemsiyoruz. Kendi ekiplerimiz ve kendi olanaklarımızla uygun görülen yerlere yeşil alan düzenlemelerine de ağırlık vereceğiz” dedi. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, yeni park alanları projelerinin de sırada olduğunu müjdeledi.  
Söke Belediyesi’nin yoğun yol yapım çalışmalarının yanında park ve yeşil alan çalışmaları da devan ediyor.

AYDIN- Yenidoğan Mahallesi’nde Söke Belediyesi ekiplerince yapılan parkın çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Kamelya, çocuk oyun grupları ile açık hava spor aletleri alanlarının oluşturulduğu parkta bir de basketbol sahası bulunuyor. Yenidoğan Mahallesi 10. Sokak’ta bulunan atıl bir alanın değerlendirildiği park alanı toplam 2 Bin 900 metrekare. Bitkilendirilmesi tamamlanan park, Yenidoğan Mahallesi’nin ilk ve tek parkı olma özelliğini de taşıyor.

“FEVZİPAŞA’YA PARK YAPIMI DEVAM EDİYOR”

Diğer taraftan park ve yeşil alan sıkıntısı çekilen mahallelerden olan Fevzipaşa Mahallesi de yeni parkına yakın zamanda kavuşacak. Söke Belediyesi ekipleri tarafından yoğun bir şekilde çalışmaların sürdüğü park alanında bordür ve istinat duvarı çalışmaları son aşamasına geldi. Zemin dolgularının da tamamlandığı Fevzipaşa Parkı, Akkaya Caddesi üzerinde bulunuyor. Dere kenarında doğal bitki örtüsü ile dikkat çeken alan Fevzipaşa Mahallesi’nde renkli alanlardan biri olacak. Bu alanda da çocuk oyun alanı, kamelya ve oturma grupları yer alacak.

Ayrıca Yenikent Mahallesi Fakülteler karşısında bulunan spor kompleksi yanındaki yeşil alan düzenlemesi çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

“YEŞİL ALAN VE PARKLARI ÖNEMSİYORUZ”

İlk iki yılda Söke merkezde 3 adet büyük park ile çevre mahallelere (eski köy ve beldeler) 30 adet çocuk oyun alanı kazandıran Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran çalışmaları yakından takip ediyor. Yenidoğan Mahallesi parkının tamamlandığını, yakın zamanda Fevzipaşa ve Yenikent Mahallelerindeki parkların da vatandaşın hizmetinde olacağını söyleyen Başkan Toyran, “Daha yeşil bir Söke yaratmak için çalışmalarımız devam ediyor. Kent estetiği açısından ağırlık verdiğimiz yol çalışmalarının yanında park ve yeşil alan düzenlemelerini de önemsiyoruz. Kendi ekiplerimiz ve kendi olanaklarımızla uygun görülen yerlere yeşil alan düzenlemelerine de ağırlık vereceğiz” dedi.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, yeni park alanları projelerinin de sırada olduğunu müjdeledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.