Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yenidoğan bakımı eğitimi düzenlendi

SAĞLIK 15.05.2017 - 17:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3882+ kez okundu.
 

Yenidoğan bakımı eğitimi düzenlendi

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi konferans salonunda 'Temel Yenidoğan Bakımı' eğitimi düzenlendi.

AYDIN- Bebek ölümlerinin önlenmesine yönelik, temel yenidoğan bakım hizmetlerinin geliştirilmesi için Sağlık Bakanlığı tarafından tüm yurtta başlatılan ‘Temel Yenidoğan Bakım Programı’ kapsamında Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından eğitim düzenlendi. Program kapsamında yenidoğana eli değen tüm sağlık personeline yönelik hazırlanan 2 günlük hizmet içi eğitimlerde, yenidoğana yönelik yürütülen pek çok program bütünlük içinde sunulmakta ve sağlık personelinin bu konuda bilgi ve becerisinin artırılması hedeflendi. Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda Temel Yenidoğan Bakımı eğitimi’ne üniversite, özel ve kamu hastanelerinde, yenidoğan servislerinde görev yapan 26 sağlık personeli katıldı. Kursu başarıyla tamamlayanlara katılım belgeleri verildi.
Aydın Atatürk Devlet Hastanesi konferans salonunda 'Temel Yenidoğan Bakımı' eğitimi düzenlendi.

AYDIN- Bebek ölümlerinin önlenmesine yönelik, temel yenidoğan bakım hizmetlerinin geliştirilmesi için Sağlık Bakanlığı tarafından tüm yurtta başlatılan ‘Temel Yenidoğan Bakım Programı’ kapsamında Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından eğitim düzenlendi.

Program kapsamında yenidoğana eli değen tüm sağlık personeline yönelik hazırlanan 2 günlük hizmet içi eğitimlerde, yenidoğana yönelik yürütülen pek çok program bütünlük içinde sunulmakta ve sağlık personelinin bu konuda bilgi ve becerisinin artırılması hedeflendi.

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda Temel Yenidoğan Bakımı eğitimi’ne üniversite, özel ve kamu hastanelerinde, yenidoğan servislerinde görev yapan 26 sağlık personeli katıldı. Kursu başarıyla tamamlayanlara katılım belgeleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.