Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yeniden cezaevini boyladı

ASAYİŞ 19.02.2017 - 13:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4085+ kez okundu.
 

Yeniden cezaevini boyladı

Tahliye olduktan sonra 3 kişiyi öldüren zanlı yeniden cezaevine konuldu

AYDIN- Aydın’ın Didim ilçesinde, cezaevinden tahliye olduktan sonra iki günde 3 kişiyi öldürdükten sonra Söke’de polis tarafından yakalanan zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu. Edinilen bilgiye göre; Didim’de önce Metin Diler’i (65) ardından ise Şamil Olca (30) ile Yaşar Kaya’yı (45) öldüren zanlı Kadir K. (27), Söke’de kovalamaca sonucu yakalanmıştı. Söke’de yakalanan zanlı, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Gün boyu emniyette sorgulanan Kadir K., ifadesinin alınmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Didim Adliyesine sevk edildi. Gece geç saatlere kadar sorgulanan zanlı, tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Zanlı Kadir K'nın arkadaşı olan Şamil Olca ve Kamil Kaya ile aralarında bir probleminin olmadığını, alacak verecek meselesinden dolayı Metin Diler’i öldürmesinden sonra arkadaşlarının polise bilgi vermesinden veya kendisine zarar verebileceklerinden korktuğu için arkadaşlarını öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.
Tahliye olduktan sonra 3 kişiyi öldüren zanlı yeniden cezaevine konuldu

AYDIN- Aydın’ın Didim ilçesinde, cezaevinden tahliye olduktan sonra iki günde 3 kişiyi öldürdükten sonra Söke’de polis tarafından yakalanan zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre; Didim’de önce Metin Diler’i (65) ardından ise Şamil Olca (30) ile Yaşar Kaya’yı (45) öldüren zanlı Kadir K. (27), Söke’de kovalamaca sonucu yakalanmıştı. Söke’de yakalanan zanlı, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Gün boyu emniyette sorgulanan Kadir K., ifadesinin alınmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Didim Adliyesine sevk edildi. Gece geç saatlere kadar sorgulanan zanlı, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Zanlı Kadir K'nın arkadaşı olan Şamil Olca ve Kamil Kaya ile aralarında bir probleminin olmadığını, alacak verecek meselesinden dolayı Metin Diler’i öldürmesinden sonra arkadaşlarının polise bilgi vermesinden veya kendisine zarar verebileceklerinden korktuğu için arkadaşlarını öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.