Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yeni yılı erken kutladılar

GENEL 23.12.2018 - 15:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2128+ kez okundu.
 

Yeni yılı erken kutladılar

Kuşadası’nda yabancılardan erken yeni yıl kutlaması

AYDIN- Ev satın alarak Kuşadası'nda yaşamlarını sürdüren yabancı uyruklular ile Hristiyan vatandaşlar yeni yılı erken kutladı. Kuşadası şehir merkezindeki Kaya Şavkay Meydanı’nda toplanan yabancı uyruklular ve Hristiyan vatandaşlar, Hazreti İsa’nın doğumunu simgeleyen pankartlar açarak, ilahiler söylediler. Kutlamalara katılan yabancı uyruklular, uzun süredir Kuşadası’nda yaşadıklarını ifade ederek, "Türkiye'de huzurlu bir yaşantımız var. Tatil için geldiğimiz Kuşadası'na aşık olduğumuz için ailece burada yaşamaya karar verdik. Özgürce yaşadığımız bu topraklar bizim ikinci vatanımız. Müslüman bir ülkede özgürce ve yerel yönetimin katkısı ile kendi inancımıza uygun etkinlikleri yapabiliyoruz. Bu dünyanın birçok yerinde bulamayacağınız bir ortam" diye konuştular.
Kuşadası’nda yabancılardan erken yeni yıl kutlaması

AYDIN- Ev satın alarak Kuşadası'nda yaşamlarını sürdüren yabancı uyruklular ile Hristiyan vatandaşlar yeni yılı erken kutladı.

Kuşadası şehir merkezindeki Kaya Şavkay Meydanı’nda toplanan yabancı uyruklular ve Hristiyan vatandaşlar, Hazreti İsa’nın doğumunu simgeleyen pankartlar açarak, ilahiler söylediler. Kutlamalara katılan yabancı uyruklular, uzun süredir Kuşadası’nda yaşadıklarını ifade ederek, "Türkiye'de huzurlu bir yaşantımız var. Tatil için geldiğimiz Kuşadası'na aşık olduğumuz için ailece burada yaşamaya karar verdik. Özgürce yaşadığımız bu topraklar bizim ikinci vatanımız. Müslüman bir ülkede özgürce ve yerel yönetimin katkısı ile kendi inancımıza uygun etkinlikleri yapabiliyoruz. Bu dünyanın birçok yerinde bulamayacağınız bir ortam" diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.