Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yeni uygulama geliyor!

BİLİM 17.03.2015 - 12:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3902+ kez okundu.
 

Yeni uygulama geliyor!

Müzikle ilgilenen amatörlerin kariyerlerini geliştirmelerinde yardımcı olacak yeni YouTube (YouTube for Artists) yakında hayata geçiriliyor.

YouTube'da paylaştığı videolarla ünlü olan çok sayıda isim var. Bunlar arasında basit gitar kayıtları ya da amatör kliplerle başlayıp günümüzde milyonlara hitap eden şarkıcılar var. YouTube, yeni uygulaması 'YouTube for Artists' ile artık genç yeteneklere daha fazla yardımcı olacak, onlara kariyer basamaklarını tırmanmaları yolunda destek çıkacak. Detayları henüz tam olarak paylaşılmayan uygulama, gelecek vaat eden müzisyenlerinkonserleri ya da küçük bir kanalda dahi olsa çıkacakları bir radyo programı, vb. hakkında kendi YouTube sayfalarında bilgiler paylaşabilmeleri, algoritmik olarak kendilerinidinleyebilecek kimselere önerebilmeleri gibi özellikler içerecek. Ayrıca YouTube, başarılı olan ve yüksek izlenme sayılarına erişen şarkıcıların kanalları ve videolarınıntanıtımlarına yardımcı olacak. Temelde bir dizi yeni araçla zenginleştirilmiş bir YouTube kullanıcı kanalı deneyimi sunacağa benzeyen YouTube for Artists'ın kısa zaman içinde kullanıma sunulması bekleniyor.
Müzikle ilgilenen amatörlerin kariyerlerini geliştirmelerinde yardımcı olacak yeni YouTube (YouTube for Artists) yakında hayata geçiriliyor.

YouTube'da paylaştığı videolarla ünlü olan çok sayıda isim var. Bunlar arasında basit gitar kayıtları ya da amatör kliplerle başlayıp günümüzde milyonlara hitap eden şarkıcılar var. YouTube, yeni uygulaması 'YouTube for Artists' ile artık genç yeteneklere daha fazla yardımcı olacak, onlara kariyer basamaklarını tırmanmaları yolunda destek çıkacak.
Detayları henüz tam olarak paylaşılmayan uygulama, gelecek vaat eden müzisyenlerinkonserleri ya da küçük bir kanalda dahi olsa çıkacakları bir radyo programı, vb. hakkında kendi YouTube sayfalarında bilgiler paylaşabilmeleri, algoritmik olarak kendilerinidinleyebilecek kimselere önerebilmeleri gibi özellikler içerecek. Ayrıca YouTube, başarılı olan ve yüksek izlenme sayılarına erişen şarkıcıların kanalları ve videolarınıntanıtımlarına yardımcı olacak.
Temelde bir dizi yeni araçla zenginleştirilmiş bir YouTube kullanıcı kanalı deneyimi sunacağa benzeyen YouTube for Artists'ın kısa zaman içinde kullanıma sunulması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.