Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yeni Ufuklar sempozyumu gerçekleşti‏

EĞİTİM 06.01.2015 - 10:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3463+ kez okundu.
 

Yeni Ufuklar sempozyumu gerçekleşti‏

Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) ev sahipliğinde gerçekleşen 1. Eğitim Yönetiminde Yeni Ufuklar Sempozyumu’nda eğitim sistemi masaya yatırıldı.

Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) ev sahipliğinde gerçekleşen 1. Eğitim Yönetiminde Yeni Ufuklar Sempozyumu’nda eğitim sistemi masaya yatırıldı. Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve Eğitim Bir Sen Aydın Şubesi tarafından organize edilen “1. Eğitim Yönetiminde Yeni Ufuklar” Sempozyumu 3-4 Ocak 2015 tarihlerinde ADÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.Başkanlığını ADÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cumali Öksüz’ün yaptığı sempozyuma Vali Yardımcısı Halil Canavar, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Özer, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okul müdürleri ve idareciler katıldı.Yeni atanan okul müdürleri ve eğitimcilere yönelik gerçekleşen sempozyumda Prof. Dr. Selahattin Turan, Doç. Dr. Hasan Arslan, Doç. Dr. Cumali Öksüz, Yrd. Doç. Dr. Nermin Koruklu, Yrd. Doç. Dr. Gürkan Ergen, Yrd. Doç. Dr. Bertan Akyol ve Eğitim Birsen Şube Başkanı İsmail Yiğit konuşmacı olarak yer alarak, eğitimde ve eğitim yöneticiliğinde kaliteyi arttırmayı amaçlayan konuşmalar yaptı. Sempozyumda, İnsanı ve Eğitimi Sevgi Ekseninde Yeniden Düşünmek, 21 yüzyılda Eğitim ve Okulu Anlamlandırma Çabaları, Okul Yönetiminde Etik Kurallar, Adalet Sağlayıcısı Olarak Yöneticiler, Yönetimde İletişim ve Eğitim Yöneticilerinden Beklentiler konuları ele alındı.Katılımcılara, Eğitim Yöneticisi Onur Plaketi, Sendika Hizmet Plaketi, Başarılı Genç Eğitim Yöneticisi Plaketi, Eğitim Yöneticisi Saygı Plaketi verildi. Plaket almaya hak kazanan değerli şahsiyetler adına orman fidanlığına 25’ er ağaç dikimi gerçekleştirildi ve bu ağaç dikimiyle ilgili olarak kendilerine belge takdim edildi. Sempozyumda ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’a Genç Eğitim Yöneticisi Ödülü, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’ye Eğitim Yöneticisi Onur Plaketi, Eğitim-Bir-Sen önceki başkanı Süleyman Alkoç’a sendika hizmet plaketi takdim edildi. Atatürk Kongre Merkezimizde gerçekleştirilen ve iki gün süren sempozyuma katılımın yoğun olduğu gözlendi.
Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) ev sahipliğinde gerçekleşen 1. Eğitim Yönetiminde Yeni Ufuklar Sempozyumu’nda eğitim sistemi masaya yatırıldı.

Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) ev sahipliğinde gerçekleşen 1. Eğitim Yönetiminde Yeni Ufuklar Sempozyumu’nda eğitim sistemi masaya yatırıldı.

Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve Eğitim Bir Sen Aydın Şubesi tarafından organize edilen “1. Eğitim Yönetiminde Yeni Ufuklar” Sempozyumu 3-4 Ocak 2015 tarihlerinde ADÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.Başkanlığını ADÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cumali Öksüz’ün yaptığı sempozyuma Vali Yardımcısı Halil Canavar, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Özer, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okul müdürleri ve idareciler katıldı.Yeni atanan okul müdürleri ve eğitimcilere yönelik gerçekleşen sempozyumda Prof. Dr. Selahattin Turan, Doç. Dr. Hasan Arslan, Doç. Dr. Cumali Öksüz, Yrd. Doç. Dr. Nermin Koruklu, Yrd. Doç. Dr. Gürkan Ergen, Yrd. Doç. Dr. Bertan Akyol ve Eğitim Birsen Şube Başkanı İsmail Yiğit konuşmacı olarak yer alarak, eğitimde ve eğitim yöneticiliğinde kaliteyi arttırmayı amaçlayan konuşmalar yaptı. Sempozyumda, İnsanı ve Eğitimi Sevgi Ekseninde Yeniden Düşünmek, 21 yüzyılda Eğitim ve Okulu Anlamlandırma Çabaları, Okul Yönetiminde Etik Kurallar, Adalet Sağlayıcısı Olarak Yöneticiler, Yönetimde İletişim ve Eğitim Yöneticilerinden Beklentiler konuları ele alındı.Katılımcılara, Eğitim Yöneticisi Onur Plaketi, Sendika Hizmet Plaketi, Başarılı Genç Eğitim Yöneticisi Plaketi, Eğitim Yöneticisi Saygı Plaketi verildi. Plaket almaya hak kazanan değerli şahsiyetler adına orman fidanlığına 25’ er ağaç dikimi gerçekleştirildi ve bu ağaç dikimiyle ilgili olarak kendilerine belge takdim edildi.

Sempozyumda ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’a Genç Eğitim Yöneticisi Ödülü, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’ye Eğitim Yöneticisi Onur Plaketi, Eğitim-Bir-Sen önceki başkanı Süleyman Alkoç’a sendika hizmet plaketi takdim edildi. Atatürk Kongre Merkezimizde gerçekleştirilen ve iki gün süren sempozyuma katılımın yoğun olduğu gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.