Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yeni Ufuk, sergiden çalındı

ASAYİŞ 11.07.2017 - 19:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3030+ kez okundu.
 

Yeni Ufuk, sergiden çalındı

Aydın Gazeteciler Cemiyeti tarafından Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen sergide birileri gazetemizi çalarak yok etti.

AYDIN- Aydın Valiliği’nin 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası programı etkinlikleri kapsamında, Atatürk Kent Meydanı’nda, Adnan Menderes Üniversitesi ve Aydın Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan “15 Temmuz Demokrasi Mücadelesi ve Aydın Yerel Basını Fotoğraf Sergisi” açıldı. Sergi açılışına Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş, MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Askeri Erkan, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Sergiyi gezen protokol, Aydın Yerel Basını’nda 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili çıkan haberleri inceledi, bilgi aldı. 15 Temmuz’la ilgili haberlerin sergilendiği bölümde gazetemiz Yeni Ufuk’un birinci sayfa haberlerinden rahatsızlık duyan birilerinin talimatıyla AK Partili bir yönetici tarafından Yeni Ufuk Gazetesi sergilendiği yerden adeta çalınarak yok edildi. Bunu yapan kişi, AGC Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından görülerek tespit edildi. Bu kişinin yaptığı saygısızlık ve hazımsızlık olarak yorumlandı.
Aydın Gazeteciler Cemiyeti tarafından Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen sergide birileri gazetemizi çalarak yok etti.

AYDIN- Aydın Valiliği’nin 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası programı etkinlikleri kapsamında, Atatürk Kent Meydanı’nda, Adnan Menderes Üniversitesi ve Aydın Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan “15 Temmuz Demokrasi Mücadelesi ve Aydın Yerel Basını Fotoğraf Sergisi” açıldı.

Sergi açılışına Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş, MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Askeri Erkan, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Sergiyi gezen protokol, Aydın Yerel Basını’nda 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili çıkan haberleri inceledi, bilgi aldı.

15 Temmuz’la ilgili haberlerin sergilendiği bölümde gazetemiz Yeni Ufuk’un birinci sayfa haberlerinden rahatsızlık duyan birilerinin talimatıyla AK Partili bir yönetici tarafından Yeni Ufuk Gazetesi sergilendiği yerden adeta çalınarak yok edildi. Bunu yapan kişi, AGC Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından görülerek tespit edildi. Bu kişinin yaptığı saygısızlık ve hazımsızlık olarak yorumlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.