Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yeni Ufuk Gazetesi 32. yaşını kutladı

GENEL 22.07.2019 - 22:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3172+ kez okundu.
 

Yeni Ufuk Gazetesi 32. yaşını kutladı

Yayın yaşamında 32. yılını dolduran Yeni Ufuk Gazetesi, yeni yaşını gazetenin ofisinde ekip arkadaşlarıyla birlikte pasta keserek kutladı.

AYDIN- İmtiyaz Sahibi Sadettin Çetin, duygusal bir konuşma yaparak gazetenin bugünlere ne zorluklarla ve ne özverilerle gelindiğini dile getirerek şu sözleri ifade etti: “Bugün, Yeni Ufuk Gazetesi’nin doğum günü. Okuyucularımızın ve reklam verenlerimizin verdiği destekle 32 yılı geride bıraktık ve ülkenin zorlu yaşam koşulları içerisinde 33. yıla merhaba dedik. Yine okuyucularımızın ve reklam verenlerimizin desteği ile sağlığımız elverdiği sürece Aydın iline ve Aydın halkına en doğru gazetecilik örneklerini vermeye devam edeceğiz. Yeni Ufuk Gazetesi’nin bugünlere gelmesinde büyük katkıları olan, bünyemizde ama bir gün çalışan, ama bin gün çalışan yahut gazeteciliğin her sorununu hiçbir zaman omuzundan atmayan Yeni Ufuk Gazetesi'nin tüm çalışanlarına da ayrı ayrı teşekkür ederim.”
Yayın yaşamında 32. yılını dolduran Yeni Ufuk Gazetesi, yeni yaşını gazetenin ofisinde ekip arkadaşlarıyla birlikte pasta keserek kutladı.

AYDIN- İmtiyaz Sahibi Sadettin Çetin, duygusal bir konuşma yaparak gazetenin bugünlere ne zorluklarla ve ne özverilerle gelindiğini dile getirerek şu sözleri ifade etti:

“Bugün, Yeni Ufuk Gazetesi’nin doğum günü. Okuyucularımızın ve reklam verenlerimizin verdiği destekle 32 yılı geride bıraktık ve ülkenin zorlu yaşam koşulları içerisinde 33. yıla merhaba dedik. Yine okuyucularımızın ve reklam verenlerimizin desteği ile sağlığımız elverdiği sürece Aydın iline ve Aydın halkına en doğru gazetecilik örneklerini vermeye devam edeceğiz. Yeni Ufuk Gazetesi’nin bugünlere gelmesinde büyük katkıları olan, bünyemizde ama bir gün çalışan, ama bin gün çalışan yahut gazeteciliğin her sorununu hiçbir zaman omuzundan atmayan Yeni Ufuk Gazetesi'nin tüm çalışanlarına da ayrı ayrı teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.