Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yeni Türkü Novada’daydı

MAGAZİN 26.08.2018 - 20:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4180+ kez okundu.
 

Yeni Türkü Novada’daydı

Kaliteli ve cazip alışverişin Ege Bölgesi’ndeki en sevilen adresi Novada Outlet Söke’de, 25 Ağustos Cumartesi günü Yeni Türkü hayranlarıyla buluştu.

AYDIN- Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak yaz boyu birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan Novada Outlet Söke’de, 25 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşen Yeni Türkü konserinde, grubun hayranları unutulmaz bir akşam yaşadı. Egelilerin uzun yıllardır severek dinlediği, Aşk Yeniden, Telli Telli ve Vira Vira gibi klasiklerin sahibi grubun konserine yediden yetmişe yoğun ilgi gösterildi. 1977 yılından bu yana sevenlerine sesini duyuran ve ilk albümünü 1979 yılında Buğdayın Türküsü adıyla çıkartan Yeni Türkü, canlı performansıyla hayranlarını büyüledi. Eski ve yeni albümlerinden parçalar seslendiren Yeni Türkü, sempatik tavırları ve danslarıyla büyük beğeni toplarken, seslendirdiği şarkıları hayranlarıyla hep birlikte söyledi. Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçileri için birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan ve her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke, gelecek etkinlikleriyle Ege bölgesinde eğlencenin merkezi olmaya devam edecek.
Kaliteli ve cazip alışverişin Ege Bölgesi’ndeki en sevilen adresi Novada Outlet Söke’de, 25 Ağustos Cumartesi günü Yeni Türkü hayranlarıyla buluştu.

AYDIN- Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak yaz boyu birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan Novada Outlet Söke’de, 25 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşen Yeni Türkü konserinde, grubun hayranları unutulmaz bir akşam yaşadı. Egelilerin uzun yıllardır severek dinlediği, Aşk Yeniden, Telli Telli ve Vira Vira gibi klasiklerin sahibi grubun konserine yediden yetmişe yoğun ilgi gösterildi.

1977 yılından bu yana sevenlerine sesini duyuran ve ilk albümünü 1979 yılında Buğdayın Türküsü adıyla çıkartan Yeni Türkü, canlı performansıyla hayranlarını büyüledi. Eski ve yeni albümlerinden parçalar seslendiren Yeni Türkü, sempatik tavırları ve danslarıyla büyük beğeni toplarken, seslendirdiği şarkıları hayranlarıyla hep birlikte söyledi.

Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçileri için birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan ve her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke, gelecek etkinlikleriyle Ege bölgesinde eğlencenin merkezi olmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.