Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yeni sezon hazırlıkları devam ediyor

SPOR 20.10.2017 - 13:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2761+ kez okundu.
 

Yeni sezon hazırlıkları devam ediyor

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’in başkanlığında Şube Müdürleri, Federasyon İl Temsilcileri ve antrenörlerin katılımıyla Gençlik Merkezi toplantı salonunda 2017-2018 sezonu hazırlık toplantısı yapıldı.

AYDIN- 2017 yılında yapılanlar ve 2018 yılında yapılması planlanan çalışmaların ele alındığı toplantıda branş temsilcileri sorunlarını aktarma fırsatı buldu. İl Müdürü Bekir Çeker, toplantıda geçen sezonun değerlendirmesini yaparken İl Müdürlüğü spor faaliyetleri hakkında Federasyon İl temsilcilerine bilgiler verdi. Federasyon İl temsilcilerinden kurum olarak beklentilerini branşların gerek sporcu sayısı gerek faaliyet sayısı gerekse başarılı sporcu sayısının artması gerektiğini, bu konuda İl Müdürlüğü ile birlikte koordineli bir şekilde çalışılmasını istedi. İl spor dalı temsilcilerinin de bu düşüncelere katıldıkları Aydın ve Türkiye adına yeni başarılara imza atmak için en güzel şekilde işbirliğine hazır bulundukları görüldü. Aydın’ın bir spor kenti olma yolunda önemli adımlar attıklarını belirten Çeker, “Merkez ilçe ve ilçelerimizde dahil olmak üzere mevcut tesislerde bakım onarım çalışmalarını ve yeni tesislerimizi tamamlamak üzereyiz. Bu tesislerde ve sporun yapıldığı tüm alanlarda göz bebeğimiz olan ülkemizin geleceğini belirleyecek olan gençlerin yetiştirilmesinde antrenörlerimize de büyük sorumluluk düşüyor” dedi. İl Müdürü Bekir Çeker ve beraberindeki heyet federasyon il temsilcileri ve antrenörlerle bilgi alışverişinde bulunarak yaşanan sıkıntıların giderilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’in başkanlığında Şube Müdürleri, Federasyon İl Temsilcileri ve antrenörlerin katılımıyla Gençlik Merkezi toplantı salonunda 2017-2018 sezonu hazırlık toplantısı yapıldı.

AYDIN- 2017 yılında yapılanlar ve 2018 yılında yapılması planlanan çalışmaların ele alındığı toplantıda branş temsilcileri sorunlarını aktarma fırsatı buldu.

İl Müdürü Bekir Çeker, toplantıda geçen sezonun değerlendirmesini yaparken İl Müdürlüğü spor faaliyetleri hakkında Federasyon İl temsilcilerine bilgiler verdi. Federasyon İl temsilcilerinden kurum olarak beklentilerini branşların gerek sporcu sayısı gerek faaliyet sayısı gerekse başarılı sporcu sayısının artması gerektiğini, bu konuda İl Müdürlüğü ile birlikte koordineli bir şekilde çalışılmasını istedi. İl spor dalı temsilcilerinin de bu düşüncelere katıldıkları Aydın ve Türkiye adına yeni başarılara imza atmak için en güzel şekilde işbirliğine hazır bulundukları görüldü.

Aydın’ın bir spor kenti olma yolunda önemli adımlar attıklarını belirten Çeker, “Merkez ilçe ve ilçelerimizde dahil olmak üzere mevcut tesislerde bakım onarım çalışmalarını ve yeni tesislerimizi tamamlamak üzereyiz. Bu tesislerde ve sporun yapıldığı tüm alanlarda göz bebeğimiz olan ülkemizin geleceğini belirleyecek olan gençlerin yetiştirilmesinde antrenörlerimize de büyük sorumluluk düşüyor” dedi.

İl Müdürü Bekir Çeker ve beraberindeki heyet federasyon il temsilcileri ve antrenörlerle bilgi alışverişinde bulunarak yaşanan sıkıntıların giderilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.