Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yeni müdür ilk derse geç kaldı

EĞİTİM 10.12.2018 - 17:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2890+ kez okundu.
 

Yeni müdür ilk derse geç kaldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Aydın İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Seyfullah Okumuş, yeni görevine 1 saat geç başladı.

AYDIN- İzmir Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütürken göreve atanan Seyfullah Okumuş, planlanan saatten bir saat geç kaldığı Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çiçeklerle karşılandı. Aydın’ın kültürel, tarihi ve turistik açıdan ülkemizin en güzide şehirlerinden biri olduğunu ve Aydın’ın eğitim anlamında hak ettiği değere ulaşabilmesi için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini belirten Okumuş, şöyle konuştu: “Burası benim memleketim. Çineliyim. Daha önce burada iki yıl görev yaptım. Pek çok arkadaşı tanıyorum. İnşallah Aydın’ın eğitimine bir şeyler katmak için geldim. Bu anlamda bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.’’ Haber: Muhammet ÖZDEMİR
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Aydın İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Seyfullah Okumuş, yeni görevine 1 saat geç başladı.

AYDIN- İzmir Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütürken göreve atanan Seyfullah Okumuş, planlanan saatten bir saat geç kaldığı Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çiçeklerle karşılandı.

Aydın’ın kültürel, tarihi ve turistik açıdan ülkemizin en güzide şehirlerinden biri olduğunu ve Aydın’ın eğitim anlamında hak ettiği değere ulaşabilmesi için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini belirten Okumuş, şöyle konuştu:

“Burası benim memleketim. Çineliyim. Daha önce burada iki yıl görev yaptım. Pek çok arkadaşı tanıyorum. İnşallah Aydın’ın eğitimine bir şeyler katmak için geldim. Bu anlamda bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.’’ Haber: Muhammet ÖZDEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.