Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yeni KHK yayınlandı

GÜNCEL 30.03.2017 - 10:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3409+ kez okundu.
 

Yeni KHK yayınlandı

29 Mart 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan yeni KHK ile iade edilenlerin tam listesi açıklandı.

ANKARA- Yeni KHK yayınlandı. Son dakika haberi olarak yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile 416 kişi kamudaki görevlerine iade edildi. İade edilenlerin tam listesini haberimizden görebilirsiniz. Yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile 416 kişi kamudaki görevlerine iade edildi. KHK ile göreve iade edilenlerin tam listesini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Yeni KHK ile birlikte 416 kişi kamudaki görevlerine iade edildi. Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan 688 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile 416 kişi kamudaki görevlerine iade edildi. Diyanet İşleri Başkanlığından 76, İçişleri Bakanlığından 90 Adalet Bakanlığından 15 kişi, Emniyet Genel Müdürlüğünden 24 kişi, Sağlık Bakanlığından 83 kişi göreve iade edildi. Göreve iade edilen memurların bağlı olduğu kurumlar şöyle: Danıştay Başkanlığı'ndan 3 kişi, Sayıştay'dan 1 kişi, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nden 1 kişi, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 76 kişi, Adalet Bakanlığı'ndan 15 kişi, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'ndan 24 kişi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 2 kişi, İller Bankası'ndan 5 kişi, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden 3 kişi, Dışişleri Bakanlığı'ndan 1 kişi, İçişleri Bakanlığı'ndan 1 kişi, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 24 kişi, İçişleri bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nden 1 kişi, İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'ndan 4 kişi, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Personeli'nden 90 kişi, Türkiye İstatistik Kurumu'ndan 2 kişi, Milli Savunma Bakanlığı'ndan 7 kişi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarından 7 kişi, Sağlık Bakanlığı bağlı ve ilgili kuruluşlardan 83 kişi, Ulaştırma Bakanlığı'ndan 25 kişi, Yüksek Öğretim Kurumu'ndan 37 kişi.
29 Mart 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan yeni KHK ile iade edilenlerin tam listesi açıklandı.

ANKARA- Yeni KHK yayınlandı. Son dakika haberi olarak yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile 416 kişi kamudaki görevlerine iade edildi. İade edilenlerin tam listesini haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile 416 kişi kamudaki görevlerine iade edildi. KHK ile göreve iade edilenlerin tam listesini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni KHK ile birlikte 416 kişi kamudaki görevlerine iade edildi.

Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan 688 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile 416 kişi kamudaki görevlerine iade edildi. Diyanet İşleri Başkanlığından 76, İçişleri Bakanlığından 90 Adalet Bakanlığından 15 kişi, Emniyet Genel Müdürlüğünden 24 kişi, Sağlık Bakanlığından 83 kişi göreve iade edildi.

Göreve iade edilen memurların bağlı olduğu kurumlar şöyle:

Danıştay Başkanlığı'ndan 3 kişi,

Sayıştay'dan 1 kişi,

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nden 1 kişi,

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 76 kişi,

Adalet Bakanlığı'ndan 15 kişi,

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'ndan 24 kişi,

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 2 kişi,

İller Bankası'ndan 5 kişi,

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden 3 kişi,

Dışişleri Bakanlığı'ndan 1 kişi,

İçişleri Bakanlığı'ndan 1 kişi,

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 24 kişi,

İçişleri bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nden 1 kişi,

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'ndan 4 kişi,

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Personeli'nden 90 kişi,

Türkiye İstatistik Kurumu'ndan 2 kişi,

Milli Savunma Bakanlığı'ndan 7 kişi,

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarından 7 kişi,

Sağlık Bakanlığı bağlı ve ilgili kuruluşlardan 83 kişi,

Ulaştırma Bakanlığı'ndan 25 kişi,

Yüksek Öğretim Kurumu'ndan 37 kişi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.