Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yeni kabinede Aydınlı bakan

SİYASET 10.07.2018 - 11:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4218+ kez okundu.
 

Yeni kabinede Aydınlı bakan

Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç’un kızı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni kabinede Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı oldu

AYDIN- Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinde "Uyuyan bakan" diye isim yapan Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç’un kızı Zehra Zümrüt Selçuk, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı oldu. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinde Zehra Zümrüt Selçuk, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı oldu. Bir zamanlar her dönem bakan çıkaran Aydın, Yüksel Yalova’dan sonra bakan çıkaramamış ve 2005 yılında Atilla Koç Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanmıştı. 2007’den sonra bakan çıkarmayan Aydın, her ne kadar Aydın'da hiç yaşamamışsa da yaklaşık 11 yıl aradan sonra Atilla Koç’un kızı Zehra Zümrüt’ün Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı olarak atanması ile yeniden bakana kavuştu. Yeni kabinenin açıklanması öncesi Atilla Koç, kızının isminin bakan listesinde anılmasını ‘Hayırlı olsun’ sözleri ile değerlendirdi. Öte yanda Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, listede Aydınlı Zehra Zümrüt Selçuk'un isminin yer almasının sevindirici olduğunu belirterek, “Aydın ilimize hayırlı olsun. Bu haber bizler için çok sevindirici bir durum. İnşallah bakanımız Aydın’a hayırlı uğurlu olur. Aydın’ın buna çok ihtiyacı vardı” diye konuştu.
Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç’un kızı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni kabinede Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı oldu

AYDIN- Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinde "Uyuyan bakan" diye isim yapan Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç’un kızı Zehra Zümrüt Selçuk, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı oldu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinde Zehra Zümrüt Selçuk, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı oldu. Bir zamanlar her dönem bakan çıkaran Aydın, Yüksel Yalova’dan sonra bakan çıkaramamış ve 2005 yılında Atilla Koç Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanmıştı. 2007’den sonra bakan çıkarmayan Aydın, her ne kadar Aydın'da hiç yaşamamışsa da yaklaşık 11 yıl aradan sonra Atilla Koç’un kızı Zehra Zümrüt’ün Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı olarak atanması ile yeniden bakana kavuştu.

Yeni kabinenin açıklanması öncesi Atilla Koç, kızının isminin bakan listesinde anılmasını ‘Hayırlı olsun’ sözleri ile değerlendirdi. Öte yanda Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, listede Aydınlı Zehra Zümrüt Selçuk'un isminin yer almasının sevindirici olduğunu belirterek, “Aydın ilimize hayırlı olsun. Bu haber bizler için çok sevindirici bir durum. İnşallah bakanımız Aydın’a hayırlı uğurlu olur. Aydın’ın buna çok ihtiyacı vardı” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.