Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yeni haftaya sıcak hava ile girecek

GENEL 26.05.2019 - 14:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2990+ kez okundu.
 

Yeni haftaya sıcak hava ile girecek

Aydın’da bir süredir etkili olan serin hava Pazartesi günü yerini sıcak havaya bırakacak.

AYDIN - Aydın’da Mayıs ayının son günlerine girilirken hava sıcaklıkları da hissedilir derecede artacak. Meteoroloji verilerine göre son iki üç günden buyana 31-32 derecelerde seyreden hava sıcaklığı yarından itibaren 4-5 derece artacak. Aydın’da hava sıcaklığının Pazartesi günü 35, Salı günü ise 36 derece olması beklenirken, sıcaklık değerlerinde Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerinde 2-3 derece düşüş yaşanması öngörülüyor. Yetkililer yaşanacak olan sıcak hava dalgası ile beraber herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirtti.
Aydın’da bir süredir etkili olan serin hava Pazartesi günü yerini sıcak havaya bırakacak.

AYDIN - Aydın’da Mayıs ayının son günlerine girilirken hava sıcaklıkları da hissedilir derecede artacak. Meteoroloji verilerine göre son iki üç günden buyana 31-32 derecelerde seyreden hava sıcaklığı yarından itibaren 4-5 derece artacak.

Aydın’da hava sıcaklığının Pazartesi günü 35, Salı günü ise 36 derece olması beklenirken, sıcaklık değerlerinde Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerinde 2-3 derece düşüş yaşanması öngörülüyor. Yetkililer yaşanacak olan sıcak hava dalgası ile beraber herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.